RE-41873 Pris from 1 100 000 € Ny konstruktion
RE-41873 Pris from 1 100 000 € Ny konstruktion

RE 41873 Hus/Villor, Godella / Rocafort, Valencia

  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 263m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4,62%

RE 41873 Hus/Villor, Godella / Rocafort, Valencia

Lucas Fox är stolta över att presentera en av de mest exklusiva nya utvecklingarna på fastighetsscenen. I den charmiga staden Rocafort ligger Rocafort Elegance, en liten fastighetsutveckling som består av endast fyra exklusiva fristående enfamiljshus.

I en värdefastighet måste den väsentliga startkomponenten vara läget och utan tvekan har Rocafort Elegance det bästa möjliga läget i Rocafort, mellan avenyerna Blasco Ibáñez och Pintor Benlliure och gatan Padre Luis Fullana.
Detta läge gör att vi kan njuta av en unik miljö, grannskapet La Colonia, där de mest exklusiva bostäderna i Rocafort finns, en grupp villor med ett ökänt historiskt arvsvärde som främjades av den valencianska bourgeoisin som sommarresidens under första hälften av seklet xx.

Vi ligger en minuts promenad från Plaza de España och fem minuter från tunnelbanestationen. På så sätt drar de nytta av fördelen och lugnet med att bo intill en stad, utan att ge upp att ha alla tjänster till hands i en konsoliderad och prestigefylld miljö.
Dessa hem är designade av ett av de bästa tekniska teamen i Valencia, Murad García (Malek Murad och María García), som kännetecknas av sin utmärkta arkitektur och sin vackra och funktionella design.

Om vi lägger till ytterligare en grundläggande och nödvändig ingrediens till ett bra läge, såsom kvaliteten på projektet i dess utformning och utveckling, kan vi sluta cirkeln av mervärde i en fastighetstillgång, vilket garanterar dess värde över tid. Detta projekt erbjuder kvalitet på alla sätt: i de rymliga och generösa utrymmena, i valet av material och i komforten i dess design.

Husen har en magnifik sydostlig orientering, vilket gör att de kan njuta av rikligt solljus och behaglig korsventilation.

De fyra husen erbjuder en liknande fördelning, i två våningar, med en rymlig bottenvåning på 173 m², som rymmer de viktigaste dagområdena. Således är vardagsrum-matsalen med köket i öppen planlösning på 57 m² arrangerat, med tillgång till den täckta terrassen, totalt 82 m². Å andra sidan erbjuds ett sovrum med eget badrum. På första våningen finns tre sovrum, det vill säga ett master bedroom med eget badrum och terrass, och två dubbelrum med tillgång till en annan terrass. Våningen kompletteras med ett badrum för att serva sovrummen. Totalt erbjuds cirka 248 m² byggt. Angående garaget är det överlåtet till beställarens val, om han föredrar att ha det på ytan eller om han har ett valfritt halvkällargolv.

Villorna är utrustade med kvaliteter som överensstämmer med projektets nivå, och lyfter fram några exempel som golvvärme, sektoriserad luftkonditionering i hela huset, exteriört snickeri med termisk brytning med tvåglasfönster, vattenavhärdare och naturliga trägolv.

Kontakta Lucas Fox för mer information om denna otroliga nybyggda utveckling.

Höjdpunkter

  • Fristående villor med 4 sovrum
  • Yttre rymden
  • stora egenskaper
  • Utmärkt läge
  • designarkitektur

Dokumentation

RE-41873 Ny konstruktion
RE-41873 Ny konstruktion

Läge

Rocafort är en charmig kommun som ligger 7 minuter från staden Valencia, som erbjuder många fördelar för dem som letar efter en lugn och säker plats, perfekt att bo på.

Med en kunglig historia som går tillbaka till kungliga tider, var Rocafort den plats som valencianska borgarklassen valde i början av 1900-talet för att installera sina sommarresidens: en grupp villor med ökänt historiskt arvsvärde belägna i den välkända stadsdelen i La Colonia, i närheten av avenyn Blasco Ibáñez och gatan Pintor Benlliure.

Dess initiativtagare, främst affärsmän, läkare, apotekare och industrimän, anlitade dåtidens berömda arkitekter som Goerlich, Cortina, Gomez-Davó och Peset Aleixandre för att lämna sin egen stämpel och avtryck på några vackra herrgårdar, med tidstypisk arkitektur, som de idag förbli tillsammans med en konsoliderad vegetation.

Det strategiska läget för Avenida Blasco Ibáñez som den valda enklaven är ingen slump, eftersom den ligger 42 meter över havet, vilket gör att du kan dra fördel av vindarna från öster och gynnar utsikten över en lantlig miljö med fruktträdgårdar och bondgårdar. .

Rocafort erbjuder en hälsosam och naturlig livsstil, med sina trädkantade avenyer, låga byggnader, sina parker som Plaza de España och dess närliggande butiker. Således erbjuder det den perfekta miljön för att leva fullt ut som en familj, där lugnet i dess landsbygdsmiljö kombineras med bekvämligheten av att ha alla tjänster och urbana bekvämligheter, inklusive en tunnelbanestation.

Dessutom utmärker sig Rocafort för sitt utmärkta utbildningsutbud med prestigefyllda internationella skolor i närheten och kännetecknas av sitt varierade kultur- och sportutbud, som inbjuder sina invånare till oändliga aktiviteter och evenemang för alla smaker och åldrar. Njut av en perfekt balans mellan livskvalitet, komfort, arkitektur, historia och natur i Rocafort.

Visa på kartan

RE-41873 Pris from 1 100 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace
Hus/Villa - Reserverad n/a 0 0 -
Hus/Villa 1 100 000 € Available n/a 5 5 263m² 39m²
Hus/Villa 1 250 000 € Available n/a 5 5 269m² 41m²
Hus/Villa - Reserverad Våning 1 5 5 269m² 41m²

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA