International
Associate
Provenza-Apartments Slutsåld
Ny konstruktion

Provença Våningar

Enastående nya våningar med 2 eller 4 sovrum i Eixample

  • Slutförd Q2 2017

Helt nya våningar fördelade på 6 plan i underbar Eixample byggnad med 2 eller 4-sovrums enheter, alla med mycket elegant interiör.

I en elegant byggnad i Barcelonas centrala Eixample distrikt, bara minuter från La Sagrada Familia och Passeig Sant Joan, finner vi denna underbara bostadsutveckling med 23 våningar över 6 plan.
Lägenheterna växlar i storlek från 66 m² till 124 m² och har 2 eller 4 sovrum. Alla rummen är luftiga, ljusa och har genomgått delikat renovering som kombinerar moderna och traditionella element med hänförande resultat.  Features inkluderar Climalit Silence fönster för totat lugn i varje hem, luftkonditionering, vackert designade utrustade kök med Silestone arbetsytor, en central ö och läckra grå skåp. Exponerat murbruk och högklassiga fiskbens mönster parkett golv skapar en nutida designer känskla. 
Ett oslagbart tillfälle att införskaffa sig en underbar fastighet i hjärtat av Barcelona att njuta av som ett elegeant nytt hem eller som en sund invrestering. 
Höjdpunketr
Excellent läge i Eixample
Hög kvalitets avslutningar
Hänförande interiör design
Bra investering med omedelbar återgäld 
Möjlighet till 3% inköps skatt istället för 10% (villkor gäller)

Provenza-Apartments

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Slutsåld

Läge

Denna helt nya bostadsutveckling är bra belägen på Calle Provença i Barcelonas mest eftertraktade distrikt, Eixample. Detta område av staden har excellent lokal trafik med metro linjerna 2, 4 och 5 jbara några minuter från fastigheten.
De eleganta gatorna på Eixample är hem till Modernista mästerverk så som La Pedrera och Casa Batlló av Antoni Gaudí och i denna nya bostadsutveckling kan du njuta av de glamoräsa omgivningarna varje dag.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA