Slutsåld
Provenza-Apartments Ny konstruktion
5 tillgängliga bilder
Provenza-Apartments Ny konstruktion

Provença Våningar

  • Slutförd Q2 2017

Provença Våningar

I en elegant byggnad i Barcelonas centrala Eixample distrikt, bara minuter från La Sagrada Familia och Passeig Sant Joan, finner vi denna underbara bostadsutveckling med 23 våningar över 6 plan.
Lägenheterna växlar i storlek från 66 m² till 124 m² och har 2 eller 4 sovrum. Alla rummen är luftiga, ljusa och har genomgått delikat renovering som kombinerar moderna och traditionella element med hänförande resultat.  Features inkluderar Climalit Silence fönster för totat lugn i varje hem, luftkonditionering, vackert designade utrustade kök med Silestone arbetsytor, en central ö och läckra grå skåp. Exponerat murbruk och högklassiga fiskbens mönster parkett golv skapar en nutida designer känskla. 
Ett oslagbart tillfälle att införskaffa sig en underbar fastighet i hjärtat av Barcelona att njuta av som ett elegeant nytt hem eller som en sund invrestering. 
Höjdpunketr
Excellent läge i Eixample
Hög kvalitets avslutningar
Hänförande interiör design
Bra investering med omedelbar återgäld 
Möjlighet till 3% inköps skatt istället för 10% (villkor gäller)

Läge

Denna helt nya bostadsutveckling är bra belägen på Calle Provença i Barcelonas mest eftertraktade distrikt, Eixample. Detta område av staden har excellent lokal trafik med metro linjerna 2, 4 och 5 jbara några minuter från fastigheten.
De eleganta gatorna på Eixample är hem till Modernista mästerverk så som La Pedrera och Casa Batlló av Antoni Gaudí och i denna nya bostadsutveckling kan du njuta av de glamoräsa omgivningarna varje dag.

Visa på kartan

Provenza-Apartments Ny konstruktion

Slutsåld

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA