International
Associate
POZ18639
Ny konstruktion

POZ18639 Hus/Villor, Pozuelo, Madrid

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Pozuelo, Madrid med ett renderings värde på 5%, 1 Hus/Villor tillgängliga

  • Slutförd Q3 2019
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 5
  • Uthyrnings rendering upp till 5.00%
  • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Pozuelo, Madrid med ett renderings värde på 5%

Denna nya utveckling, i ett utmärkt läge i Pozuelo, erbjuder tre villor med de finaste funktionerna, Porcelanosa-finishen och en exklusiv och hållbar design.

Mäter cirka 445 m², villorna fördelas över 2 våningar plus en källare. Bottenvåningen mäter 165 m² och erbjuder ett vackert vardagsrum på 80 m² med en engelsk uteplats med en speciell charm. Bredvid vardagsrummet finns köket, i ett oberoende utrymme. Båda rummen har glasväggar som fyller utrymmet med naturligt ljus och öppnar mot den stora trädgården. Bottenvåningen är färdig med ett sovrum med eget badrum.

Den övre våningen, på 120 m², erbjuder tre ytterligare sovrum, alla med eget badrum. Dessutom har sovrummet, som mäter 35 m², tillgång till en privat terrass. Det finns ett annat utrymme att använda enligt köparens behov och preferenser.

Slutligen är källaren ett område på 125 m², varav 70 m² levereras färdiga. Här hittar vi en tvättstuga, torkstället och strykrummet, monteringsrummet och ett badrum. De återstående 55 m² ska fyllas i, till exempel ett extra sovrum och ett annat badrum kan skapas.

En annan höjdpunkt är det utmärkta yttre rymden som varje villa erbjuder, totalt 370 m². Det har en garage veranda, verandor täckta med pergolaer eller flaggstens där du kan äta med vänner och familj, trädgårdsområden och en fantastisk pool.

Ett perfekt tillfälle för dem som letar efter ett nytt hem som de kan klara efter sina önskemål.

Kontakta oss för mer information. Förväntat leveransdatum Q3 av 2019.

slingor

  • Lyxig och hållbar design
  • Ljusa och rymliga 5-rumslägenheter
  • Oslagbart utomhusutrymme med matplats och pool
  • Högkvalitativa material och finish
  • Utmärkt läge i Pozuelo

Dokumentation

POZ18639

Läge

Utvecklingen ligger i ett privilegierat område i Pozuelo de Alarcón, på Calle de Felipe Olvera med Avenida del Monte. Det ligger nära Pozuelos centralskolor och mycket bra förbindelser: 500 meter från de viktigaste busslinjerna och med utmärkt förbindelse till Madrid via M503, mot Majadahonda via M50, och med direkt tillgång till M40.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA