Portinyol-Residences Pris from €795,000 Ny konstruktion
19 tillgängliga bilder
Portinyol-Residences Pris from €795,000 Ny konstruktion

Portinyol Residences Hus/Villor, Arenys de Mar, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 322m²

Portinyol Residences Hus/Villor, Arenys de Mar, Barcelona

Denna exklusiva nya utveckling ligger på ett oslagbart läge i Arenys de Mar, med utsikt över småbåtshamnen och stranden, nära flera golfbanor och cirka 40 minuter från Barcelona.

Portinyol Residences erbjuder spännande villor i medelhavsstil med de bästa egenskaperna och otroliga vyer. Fastigheterna är fördelade på 2 våningar, vissa har också en källare med privat garage. De olika nivåerna är anslutna via trappor och i några av villorna, med en panoramautsikt.

Villorna har 4-5 sovrum med garderober och 4-5 badrum med hydromassagebad eller dusch. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med golv till tak fönster som öppnar ut mot trädgården och fyller ut platsen med naturligt ljus. Det oberoende köket är utrustat med Santos möbler, bänkskivor i Silestone och högkvalitativa apparater. Dessutom har alla villor terrasser, uteplatser och en pool i trädgården.

Villorna i Portinyol Residences har utmärkta material, finish och tillbehör. Anmärkningsvärda funktioner inkluderar dubbla glasrutor, varm / kall luftkonditionering med värmepump, trägolv i hela huset (förutom i kök och badrum) och den motoriserade ingången styrs fjärrstyrt.

Ett oslagbart tillfälle att skaffa ett avancerat hem nära stranden i Arenys de Mar och bra förbindelser med Barcelona.

slingor

  • Snygg design med de finaste egenskaperna
  • Panoramisk hiss i några av villorna
  • Privat trädgård, terrasser, uteplatser och pool
  • Fantastiskt läge nära golfbanor, marinan och stranden
  • Bra ansluten till Barcelona

Läge

Villor ligger i staden Arenys de Mar, på den vackra kusten Maresme norr om Barcelona. De ligger mycket nära småbåtshamnen, stranden och flera golfbanor, och har mycket bra förbindelser med motorväg C-32 och kollektivtrafik (tåg, bussar etc.). Barcelona är cirka 40 minuter bort, så det är det perfekta läget för dem som arbetar i huvudstaden eller åker dit ofta.

Portinyol-Residences Pris from €795,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €795,000 n/a 4 4 399m² - -
Hus/Villa €945,000 n/a 4 4 322m² - -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA