International
Associate
Port-Vell Slutsåld
Ny konstruktion

Port Vell Våningar

20 enastående lägenheter i en ny bostadsutveckling till salu i Gotico Kvarteret i Gamla Stan i Barcelona. Sista 4 enheterna tillgängliga!

  • Slutförd Q3 2017

Hänförande designer våningar i en ny bostadsutveckling i en extremt väl renoverad byggnad i Gotico, Barcelona. Belägen på en väldigt attractive gata, bara kort gångväg från Port Vell och Barcelonas strand.

I en byggnad från1964, som från början var hem åt Barcelonas metall skrå, finner vi denna eleganta nya bostadsutveckling designad av Turull Sorensen arkitekt studio, som har transforerat hela konstruktionen  till ett chict bostads residens med garage i källaren, bibehållande tidstypiska industri period detaljer och sammanför dem med förstklasiga  designer element.


Den nya bostadsutvecklingen består av 20 våningar med en stor variation på ytor och typslag från 45 m² studio lägenheter till 2 och 3-sovrums bostäder på 75 till 120 m² och 3 hänförande vindsvånings fastigheter med underbara terasser och utsikt.  Det finns för tilfället 4 fastigheter tillgängliga för köp.  Gotico området iBarcelona är idealt för den som önskar uppleva den autentiska essensen av Barcelona.


Materialen som användts, bostädernas design för att optimera rymd och ljus och det avundsvärda läget i Barcelona City gör denna till en av de bästa nya bostadsutvecklingarna i de Katalanska huvudstaden.  


Only 4 units left!

Port-Vell

Läge

Ciutat Vella, eller Gamla Stan sägs av många vara hjärtat av Barcelona, och består av fyra kvarter – El Borne, Barrio Gotico, El Raval och Barceloneta – som är fulla av karaktär från en svunnen värld, förbundna med trånga, vindlande gränder. Det finns en rikedom av barer, restauranger, affärer och diverse kultur genom Gotico, vilket gör det till en sjölvklar plats att köpa Barcelona fastigheter i.


Lokal prafiken och bekvämligheterna är utmärkta, och stränderna i Barceloneta och Villa Olimpica ligger båda nära.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA