International
Associate
Plaza-America
Pris from €1,139,400 Ny konstruktion

Plaza America Lägenheter, El Pla del Remei, Valencia

En ny bostadsutveckling med Lägenheter till salu I El Pla del Remei, Valencia med ett start pris på €1,139,400, 5 Lägenheter tillgängliga

  • Enheter tillgängliga 5
  • Sovrum 3 & 4
  • Storlekar från 136m²

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i El Pla del Remei, Valencia med ett start pris på €1,139,400

Denna fantastiska nya utveckling är strategiskt belägen i hjärtat av Valencia, mellan Alameda och Pla del Remei, i ett av de mest eftertraktade områdena i staden, bredvid stadens huvudgator, affärsområdet och Turias flodträdgårdar.

Utvecklingen erbjuder ett urval av 3 och 5 sovrum med inredning av Vicente Navarro och fantastisk utsikt över staden, Puente de las Flores och staden för konst och vetenskap. Både lägenheterna själva och de gemensamma utrymmena pryder finish och material av högsta kvalitet, värda ett bra hotell.

Dessa helt nya lägenheter har byggda områden mellan 135 och 275 m² bortsett från takvåningen som mäter 297 m² plus 100 m² privat terrass med pool och grill. Noggrann uppmärksamhet har ägnats åt byggnadsdetaljerna, vars resultat är en samling av bostäder med öppna ytor utan kolumner och högt i tak.

Varje fastighet drar nytta av golvvärme, luftkonditionering genom zoner, karrarmarmor, finska ekparkett, SieMatic kök och hemautomatiseringssystem. Dessutom är de väldigt tysta på grund av väggens tjocklek, ljudisolering och fyrdubbla glasrutorna.

Kampanjen har ett oberoende larmsystem samt 24-timmars säkerhet, övervakningskameror och panikknappar i samhällsområdena. Garageplatser finns i källaren.

slingor

  • Ny utveckling avslutad, helt nya bostäder
  • Oslagbar plats intill stadens stora motorvägar, det kommersiella området och trädgårdarna i Turia
  • Högkvalitativa material och inredning
  • 24 timmars säkerhetstjänst
  • Rymliga lägenheter på 3-5 sovrum och 135-275 m²
  • Fantastisk utsikt över staden
Plaza-America

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet Pris vid förfrågan Våning 1 3 Sovrum 2 Badrum 136m², Terrass 25m² -
Lägenhet €1,139,400 Våning 1 3 Sovrum 2 Badrum 143m² -
Lägenhet Pris vid förfrågan Våning 2 3 Sovrum 4 Badrum 209m² -
Lägenhet Pris vid förfrågan Våning 2 4 Sovrum 6 Badrum 276m² -
Takvåning Pris vid förfrågan Våning 7 4 Sovrum 5 Badrum 297m², Terrass 102m² -

Läge

Pla del Remei är Valencias Bourgeoisie-kvarter, som är enastående där många modernistiska byggnader byggdes i början av 1900-talet. Att vara ett sådant eftertraktade område är inte lätt att hitta en ny utveckling här.

Det är ett mycket eftertraktat grannskap i Valencia av flera skäl. Först och främst är det det mest prestigefyllda bostadsområdet i närheten av stadens administrativa och finansiella centrum, idealiskt att bo i och gå till jobbet. För det andra ligger det nära trädgårdarna i den gamla Turia flodbädden, ett oslagbart område för sport och fritid. Och för det tredje erbjuder den mest utsökta butikerna i staden och emblematiska byggnader som Mercado de Colón.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA