Plaza-America Pris from 795 000 € Ny konstruktion
27 tillgängliga bilder
Plaza-America Pris from 795 000 € Ny konstruktion

Plaza America Lägenheter, El Pla del Remei, Valencia

  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 3 & 5
  • Storlekar från 135m²
  • Uthyrnings rendering upp till 2,61%

Plaza America Lägenheter, El Pla del Remei, Valencia

Denna fantastiska nya utveckling är strategiskt belägen i hjärtat av Valencia, mellan Alameda och Pla del Remei, i ett av de mest eftertraktade områdena i staden, bredvid stadens huvudgator, affärsområdet och Turias flodträdgårdar.

Utvecklingen erbjuder ett urval av 3 och 5 sovrum med inredning av Vicente Navarro och fantastisk utsikt över staden, Puente de las Flores och staden för konst och vetenskap. Både lägenheterna själva och de gemensamma utrymmena pryder finish och material av högsta kvalitet, värda ett bra hotell.

Dessa helt nya lägenheter har byggda områden mellan 135 och 275 m² bortsett från takvåningen som mäter 297 m² plus 100 m² privat terrass med pool och grill. Noggrann uppmärksamhet har ägnats åt byggnadsdetaljerna, vars resultat är en samling av bostäder med öppna ytor utan kolumner och högt i tak.

Varje fastighet drar nytta av golvvärme, luftkonditionering genom zoner, karrarmarmor, finska ekparkett, SieMatic kök och hemautomatiseringssystem. Dessutom är de väldigt tysta på grund av väggens tjocklek, ljudisolering och fyrdubbla glasrutorna.

Kampanjen har ett oberoende larmsystem samt 24-timmars säkerhet, övervakningskameror och panikknappar i samhällsområdena. Garageplatser finns i källaren.

slingor

  • Ny utveckling avslutad, helt nya bostäder
  • Oslagbar plats intill stadens stora motorvägar, det kommersiella området och trädgårdarna i Turia
  • Högkvalitativa material och inredning
  • 24 timmars säkerhetstjänst
  • Rymliga lägenheter på 3-5 sovrum och 135-275 m²
  • Fantastisk utsikt över staden

Läge

Pla del Remei är Valencias Bourgeoisie-kvarter, som är enastående där många modernistiska byggnader byggdes i början av 1900-talet. Att vara ett sådant eftertraktade område är inte lätt att hitta en ny utveckling här.

Det är ett mycket eftertraktat grannskap i Valencia av flera skäl. Först och främst är det det mest prestigefyllda bostadsområdet i närheten av stadens administrativa och finansiella centrum, idealiskt att bo i och gå till jobbet. För det andra ligger det nära trädgårdarna i den gamla Turia flodbädden, ett oslagbart område för sport och fritid. Och för det tredje erbjuder den mest utsökta butikerna i staden och emblematiska byggnader som Mercado de Colón.

Visa på kartan

Plaza-America Pris from 795 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Uppläggnings plan
Lägenhet 795 000 € Available Våning 1 3 2 135m² 64m² -
Lägenhet - Såld Våning 1 3 4 194m² 19m² -
Lägenhet Pris vid förfrågan Available Våning 1 5 6 266m² 25m² -
Lägenhet - Såld Våning 2 5 6 276m² - -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA