Slutsåld
Plato-Apartments Ny konstruktion
34 tillgängliga bilder
Plato-Apartments Ny konstruktion

Plato Apartments Lägenheter, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Plato Apartments Lägenheter, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Inom en byggnad från 1930, designad av Enric Sagnier, en av Katalonas mest kända arkitekter, är Plato Apartments ett unikt projekt i Sant Gervasi Galvany. Detta stadsdel, populärt bland familjer som söker ett lugnt men ändå välutrustad område av staden, har en välkomnande atmosfär med en lokal marknad och ett brett utbud av restauranger, barer och affärer. Dessutom möjliggör den förhöjda inställningen en fantastisk utsikt över staden Barcelona.

Plato Apartments erbjuder vackra hem som sträcker sig från 90m² till 198m² och från 2-4 sovrum. Uppmärksamhet har ägnats åt varje detalj; Sagniers ursprungliga design har blivit omsorgsfullt blandad med moderna finish för att skapa eleganta och funktionella hem. Lägenheterna är fullt utrustade och har trägolv. Vissa av lägenheterna har en egen terrass och det finns också en takterrass.

Med en gemensam trädgård och pool kan invånarna njuta av avundsvärt utomhusutrymme. Det finns också ett gym och ett nöjesområde och privata säkra förvaringsmöjligheter.

En mycket speciell nyutveckling i Barcelonas Zona Alta.

slingor

  • Byggnad designad av Enric Sagnier 1931
  • Gemensam trädgård och pool
  • Aerothermal eko luftkonditionering system
  • Fredlig miljö i Barcelonas Sant Gervasi-Galvany
  • 10 minuter från stadens centrum

Läge

Ny utveckling i Sant Gervasi-Galvany, ett exklusivt område i Barcelonas "Zona Alta". Det finns en stark gemenskapsstämning i det här området med sin lokala marknad, restuaranger och ett brett utbud av affärer. Ett populärt val bland familjer, området är lugnt men ändå mycket väl förbundet med resten av staden som kan nås på bara 10 minuter.

Visa på kartan

Plato-Apartments Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA