Senaste enheterna
Piquer-Apartments Pris from €385,000 Ny konstruktion
16 tillgängliga bilder
Piquer-Apartments Pris from €385,000 Ny konstruktion

Piquer Apartments Lägenheter, Poble Sec, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 74m²
  • Uthyrnings rendering upp till 5.30%

Piquer Apartments Lägenheter, Poble Sec, Barcelona

Denna utmärkta nya utveckling i Poble Sec presenterar ett urval av vackra hem i en totalrenoverad periodbyggnad med hiss och rikligt naturligt ljus.

Lägenheterna, som mäter från 74 till 84 m² och erbjuder 2-3 sovrum och 2 badrum, har noggrant utformats för att kombinera originalfunktioner med moderna finish. Periodens funktioner inkluderar högt i tak med katalanska volt och utsatta tegelstenar medan moderna ytor som trägolv, marmorplattor och duschbrickor i badrummen, Bosch köksapparater och Grohe-kranar har införlivats med fantastiska resultat.

Poble Sec är ett nytt fashionabelt område i staden och är i hög efterfrågan tack vare dess närhet till både det historiska centrum och havet, det perfekta området för att njuta av allt som Barcelona har att erbjuda. Dessutom, med Montjuic bara en promenad bort, kan invånarna njuta av detta fantastiska gröna utrymme på sina dörrar.

Kontakta oss för mer information om dessa nya högkvalitativa lägenheter i Poble Sec. Idealisk som en investering eller som en huvudsaklig bostad.

slingor

  • Vackra 2-3 sovrum hem
  • Periodens funktioner kombinerat med moderna ytor av finaste kvalitet
  • Fullt renoverad byggnad
  • Fantastiskt läge i Poble Sec

Läge

Denna utveckling ligger i Barcelonas Poble Sec-kvarter, ett område i staden som erbjuder ett brett utbud av tjänster och affärer, som barer, restauranger och teatrar. Det är mycket bra beläget, nära stadens centrum, Montjuic och havet, och det är också mycket bra förbindelser med resten av Barcelona.

Visa på kartan

Piquer-Apartments Pris from €385,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €385,000 Våning 0 2 2 85m² - 5.30%
Lägenhet Reserverad Våning 4 2 2 75m² - 5.07%
Lägenhet Reserverad Våning 5 2 2 74m² - 5.24%

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA