Slutsåld
Paseo-San-Juan Ny konstruktion
33 tillgängliga bilder
Paseo-San-Juan Ny konstruktion

Paseo San Juan Lägenheter, Gràcia, Barcelona

Paseo San Juan Lägenheter, Gràcia, Barcelona

Tolv helt nya lyxfastigheter väntar inom denna vackert renoverade 1920-byggnad med 3 nya våningar, helrenoverade gemensamma utrymmen, nya installationer och en hiss på en lugn sträcka av den trädkantade Passeig Sant Joan.

Detta främsta läge i Barcelonas stad, inbäddat mellan Eixample och Vila de Gracia, ligger bara 10 minuters promenad från Passeig de Gracia, stadens mest glamorösa shoppinggata och hem till fantastiska byggnader av den berömda Antoni Gaudí.

Denna nya utveckling erbjuder lägenheter på 86 m² med 2 rymliga dubbelrum och 2 badrum, varav en kommer att vara ett eget i sovrummet.

Ljusa, rymliga vardagsrum och matsalar kommer att komplimangeras av vackra traditionella balkonger med utsikt över Passeig Sant Joan i några av lägenheterna och de översta våningarna kommer att njuta av terrasser på söderläge med rikligt solljus och fantastisk utsikt över staden.

De halvöppna Santos köken ska presenteras fullt utrustade och utrustade med Bosch apparater och interiörer ska färdigställas av professionella designers och skänka dessa bostäder med en utsökt stil som passar deras plats.

Energibesparande luftvärme och luftkonditioneringssystem tillhandahålls och egenskaperna har alla fördelar med riklig ljus och bra ventilation tack vare deras dubbla aspekt med utsikt över gatan på ena sidan och innergården å andra sidan.

Den ultimata städerna livsstil hem.

slingor

  • Fantastiskt läge på Passeig Sant Joan
  • Egenskaper med balkonger och terrasser
  • Nya installationer och gemensamma utrymmen
  • Vackert färdiga interiörer
  • Energieffektiva

Läge

Denna nya utveckling ligger på Passeig Sant Joan, bara 10 minuters promenad från Passeig de Gracia och Triumfbågen. Det är på en särskilt fredlig sträcka av passeig och vid mötesplatsen i Eixample och Gracia stadsdelar; 2 av stadens mest fashionabla områden och full av affärer, restauranger och kollektivtrafik.

Visa på kartan

Paseo-San-Juan Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA