Paseo-de-la-Habana-Homes Slutsåld
Ny konstruktion

Paseo de La Habana Hem

Ta reda på mer om denna exklusiva Nya Bostadsutveckling med lyx takvåningar på Paseo de la Habana

  • Slutförd Q1 2019

Exklusiva tak våningar till salu i utmärkt läge på Paseo de la Habana med en infinity pool, solarium och 360º utsikt från takterrassen.

Paseo de la Habana Hem är en ny bostadsutveckling i pågående belägen på Paseo de la Habana, ett utmärkt läge i Madrid city mellan Salamanca området och Hispanoamerica. Projektet är helt nytt och beräknas stå klart i Januari 2019 i högsta standard. Lucas Fox erbjuder exklusiva takvåningar som kommer att bli ljusa moderna och rymliga, ideala för dem som älskar lyxig levnads standard mitt i stan. Det finns faciliteter inom samma byggnad och hänförande öppna vyer mot parker och Bernabeu stadium. Infinity pool och solarium på taket med 360º graders vyer gör takvåningarna exklusiva och lyxiga. I varje enhet finns det 2 parkerings platser och 1 förrådsrum beläget i samma byggnad.


Ett utmärkt tillfälle för se som söker en modern, exklusiv takvåning i centrala Madrid, ägnat för familjer eller som pied-de-terre i ett område med bra förbindelset i stan. Med internationella skolor och konsulat nära fastigheterna är de också spännande investerings möjligheter. 

Paseo-de-la-Habana-Homes

Läge

Detta projekt är beläget i området Hispanoamerica, som ligger i norra Madrid. Hispanoamerica är välkänt för dess ikoniska fotbolls stadium, Santiago Bernabeu och dess excellenta transport förbindelser till andra exklusiva områden i Madrid, inklusive Salamanca och dess lyx affärer längs Calle Serrano. Hispanoamerica erbjuder ett utmärkt utbud av restauranger, plus många matbutiker, barer och charmiga grönområden i bostadsutvecklingens närområde. Dessutom är det omgovet av grönområden och erbjuder en oslagbar livskvalitet, då det är ett lugnt och exklusivt bostadsområde.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile