International
Associate
Palacete-Ramon-y-Cajal Senaste enheterna
Pris from €1,500,000 Ny konstruktion

Palacete Ramon y Cajal Lägenheter, Jerónimos, Madrid

En ny bostadsutveckling med Lägenheter till salu I Jerónimos, Madrid med ett start pris på €1,500,000, 2 Lägenheter tillgängliga

  • Slutförd Q3 2019
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 394m²

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Jerónimos, Madrid med ett start pris på €1,500,000

Palacete Ramón och Cajal var huvudortet för Ramon y Caja, vinnare av Nobelpriset i medicin och platsen där han inrättade sitt laboratorium där han arbetade under de senaste åren av sitt liv. Det historiska värdet av denna fastighet är därför oöverträffad och byggnaden har totalrenoverats för att skapa ett exklusivt bostadsområde.

Bostäderna erbjuder elegans, historiskt värde och faciliteter som parkering och förråd. Byggnaden är belägen mittemot det astrologiska observatoriet, en naturlig fortsättning av Retiro Park, följaktligen den fantastiska lummiga utsikten som trivs av lägenheterna. Byggnaden har en traditionell fasad med klassiska element och vissa delar av byggnaden har också återhämtats, såsom trappan och takformarna.

En privat gemensam trädgård ger en oas mitt i stadens livliga liv och den inre uteplatsen kommer att vara en målning av en målning som representerar en av Ramon y Cajals vetenskapliga skisser. Platsen är ett privilegium: Mycket bra med resten av staden och kulturella navet i Paseo del Arte ligger precis runt hörnet.

slingor

  • 20th century byggnad av stor historisk valiue
  • Lyxiga och eleganta lägenheter i centrum
  • Återställd klassisk fasad och funktioner
  • Exklusiv gemensam trädgård och innergård
  • Utsikt över det astronomiska observatoriet
Palacete-Ramon-y-Cajal

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €1,500,000 Våning 1 2 Sovrum 3 Badrum -
Lägenhet €3,200,000 Våning 2 3 Sovrum 4 Badrum 394m² -

Senaste enheterna

Läge

Projektet ligger ett stenkast från Atocha tågstation, Madrids största järnvägsstation med AVE-anslutningar över hela landet och Frankrike. Huvudentrén till den symboliska Retiro-parken ligger bara en minuts promenad bort och runt hörnet börjar kulturvägen till Paseo del Arte med de viktigaste kulturinstitutionerna och museerna som Prado, Reina Sofia och Thyssen.

Området är mycket väl förbundet med resten av staden både med tunnelbana och buss och bara 30 minuter med tåg till flygplatsen.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA