Senaste enheterna
Palacete-Ramon-y-Cajal Pris from €1,500,000 Ny konstruktion
7 tillgängliga bilder
Palacete-Ramon-y-Cajal Pris from €1,500,000 Ny konstruktion

Palacete Ramon y Cajal Lägenheter, Jerónimos, Madrid

  • Slutförd Q3 2019
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 157m²

Palacete Ramon y Cajal Lägenheter, Jerónimos, Madrid

Palaceten i Ramón och Cajal var Ramon y Cajals huvudresidens, vinnare av Nobelpriset i medicin, och den plats där han inrättade sitt laboratorium där han arbetade under de senaste åren av sitt liv. Det här historiska värdet är därför oöverträffat och byggnaden har totalrenoverats för att skapa ett exklusivt bostadsområde.

Bostäderna erbjuder elegans, historiskt värde och faciliteter som parkering och förråd. Byggnaden ligger mittemot Astrological Observatory, en naturlig fortsättning på Retiroparken, därav den fantastiska lummiga utsikten som lägenheterna åtnjuter. Byggnaden har en traditionell fasad med klassiska inslag och vissa delar av byggnaden har också återställts, till exempel trappan och takformarna.

En privat gemensam trädgård ger en oas mitt i stadens livliga liv och den inre uteplatsen kommer att vara duken på en målning som representerar en av Ramon y Cajals vetenskapliga skisser. Platsen är ett privilegium: mycket väl ansluten till resten av staden och det kulturella navet i Paseo del Arte är precis runt hörnet.

Höjdpunkter

  • 1900-talsbyggnad med stor historisk värdering
  • Lyxiga och eleganta centrumlägenheter
  • Återställd klassisk fasad och funktioner
  • Exklusiv gemensam trädgård och innergård
  • Utsikt över det astronomiska observatoriet

Läge

Projektet ligger ett stenkast från Atocha tågstation, Madrids största järnvägsstation med AVE-anslutningar över hela landet och Frankrike. Huvudentrén till den symboliska Retiro-parken ligger bara en minuts promenad bort och runt hörnet börjar kulturvägen till Paseo del Arte med de viktigaste kulturinstitutionerna och museerna som Prado, Reina Sofia och Thyssen.

Området är mycket väl förbundet med resten av staden både med tunnelbana och buss och bara 30 minuter med tåg till flygplatsen.

Visa på kartan

Palacete-Ramon-y-Cajal Pris from €1,500,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €1,500,000 Våning 1 2 3 157m² - -
Lägenhet €3,200,000 Våning 2 3 4 394m² - -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA