Slutsåld
Ocean-Port Ny konstruktion
12 tillgängliga bilder
Ocean-Port Ny konstruktion

Ocean Port Lägenheter, Barceloneta, Barcelona

  • Slutförd Q4 2018

Ocean Port Lägenheter, Barceloneta, Barcelona

I en byggnad som går tillbaka till 1840 kombinerar dessa nyrenoverade lägenheter fantastisk modern arkitektur med vackra originalelement. Lägenheterna ligger bredvid Barcelonas Port Vell och har avundsvärt utsikt över hamnen.

Det noggranna renoveringsprojektet har återställt byggnaden till sin tidigare glans; metoder och material har använts för att fullt ut respektera byggnadens historia och bibehålla fantastiska periodegenskaper. Med vackert restaurerade högt i tak och öppna, stora utrymmen får lägenheterna ett överflöd av naturligt ljus hela dagen. Fasaden är särskilt speciell efter att ha skyddats av Barcelonas kulturarvskontor.

De exklusiva fastigheterna som erbjuds sträcker sig från 1 till 3 sovrum, var och en är unik och har ytor av högsta kvalitet och en täckt terrass.

Perfekt beläget för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Utvecklingen ligger nära Parc de la Ciutadella, OneOcean Port Vell och Barceloneta-stranden. Det trendiga El Born-området ligger på kort gångavstånd med sitt överflöd av butiksaffärer, restauranger och barer.

slingor

  • Utsikt över Port Vell
  • Renoverade noggrant för att upprätthålla originalfunktioner
  • Fantastiskt återställda tak
  • Fasad skyddad av Barcelonas kulturarvskontor
  • Yta och material av högsta kvalitet

Läge

Denna utveckling är perfekt belägen för att göra det bästa av staden. Beläget i Barcelonas charmiga gamla stad, El Born, det gotiska området och Barceloneta-stranden ligger alla inom gångavstånd, var och en med en distinkt atmosfär och ett omfattande kultur- och fritidserbjudande. Den exklusiva porten OneOcean Port ligger i närheten, liksom Parc de la Ciutadella. Området är mycket anslutet till resten av staden med Barceloneta tunnelbana och Estación de Francia mycket nära.

Ocean-Port Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA