Nueva-Andalucia-AZA Senaste enheterna
Pris from €635,000 Ny konstruktion

Nueva Andalucia Lyxlägenheter

Lyxiga lägenheter till salu i en exklusiv ny utveckling i Nueva Andalucía, Marbella

  • Slutförd Q1 2018
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 127m²
  • Bygglov Beviljats

Lyxiga lägenheter med havsutsikt till salu i Golfdalen i Marbella

Lägenheter till salu "off plan" i modern stil, söderläge, 2 och 3 sovrum, i ett exklusivt nytt bostadsområde i den berömda Golfdalen i Nueva Andalucía. Bostadsområdet omfattar endast 42 lägenheter och ligger på en exceptionell tomt i ett högt läge i ett unikt område i Marbella, omgiven av Marbellas bästa golfbanor.
Varje lägenhet har en rymlig terrass och stor, ljus och öppen planlösning med moderna fullt utrustade kök, varm och kall luftkonditionering, underbar panorama utsikt över hav och golf, privat garage och trädgårdar med pool. För de boende finns också gemensamma faciliteterna såsom en spaavdelning med gym, bastu, turkiskt bad och jacuzzi.
Alla lägenheter har privat parkeringsplats och ett förråd.

Nueva-Andalucia-AZA

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €635,000 Våning 0 3 Sovrum 3 Badrum 127m², Terrass 38m² -

Senaste enheterna

Läge

Nueva Andalucia kallas lokalt för "Golf Valley" eller Golfdalen på grund av antalet golfbanor runt de vackra villorna i området. Ett mycket vackert, väl underhållet område endast 5 minuter från Puerto Banus och med fantastisk utsikt över Marbellas berömda La Concha berget. Det finns många caféer och utmärkta restauranger i området. Samt det 5-stjärniga H 10 Andalucia Plaza Hotellet och Casino Marbella.

Nueva Andalucia fastigheter till salu

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile