Slutsåld
Nueva-Andalucia-ANTV Ny konstruktion
3 tillgängliga bilder
Nueva-Andalucia-ANTV Ny konstruktion

Nueva Andalucia ANTV Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

Nueva Andalucia ANTV Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

Dessa fantastiska villor erbjuder lyxigt boende i ett fantastiskt läge med utsikt över golfbanan, med vacker utsikt ner till havet.

Perfekt beläget med utsikt över Costa del Sol och inom mycket lätt tillgång till Marbella, Puerto Banús och stranden, är husen en idealisk oas av privat, privilegierad lugn.

Husen är färdiga i klassisk andalusisk stil med en mycket modern twist. Inredningen är öppen planlös, ljus och minimalistisk, och Medelhavet solsken översvämningar varje hörn.

Stora fönster presenterar underbar utsikt, medan utanför den stora terrassen och härliga pooler är gjorda för avkoppling och underhållande, eller helt enkelt titta på golfare förbi.

En mängd täckta och avtäckta chill out och matsalar finns i trädgården och runt poolen. De ger en mängd utrymmen som passar varje humör, oavsett om du njuter av morgonkaffe, solnedgångscocktails med vänner eller en eftermiddagsdos.

Bekvämligheten är vackert blandad med funktionalitet tack vare en omfattande lista över moderna funktioner och teknik som gör livet enklare, säkerställer maximal säkerhet och skapar ett exceptionellt familjehem.

slingor

  • Lyxvillor
  • perfekt plats
  • Moderna mönster
  • Högsta kvalitet material
  • Nära till hamnen och nära staden

Läge

Beläget på ett utmärkt läge i Nueva Andalucia på Costa del Sol Ligger några minuter från Puerto Banus.

Nueva-Andalucia-ANTV Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA