International
Associate
Nueva-Andalucia-ANTV
Pris from €3,895,000 Ny konstruktion

Nueva Andalucia ANTV Hus/Villor, Nueva Andalucia, Costa del Sol

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Nueva Andalucia, Costa del Sol med ett start pris på €3,895,000, 2 Hus/Villor tillgängliga

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 345m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Nueva Andalucia, Costa del Sol med ett start pris på €3,895,000

Dessa fantastiska villor erbjuder lyxigt boende i ett fantastiskt läge med utsikt över golfbanan, med vacker utsikt ner till havet.

Perfekt beläget med utsikt över Costa del Sol och inom mycket lätt tillgång till Marbella, Puerto Banús och stranden, är husen en idealisk oas av privat, privilegierad lugn.

Husen är färdiga i klassisk andalusisk stil med en mycket modern twist. Inredningen är öppen planlös, ljus och minimalistisk, och Medelhavet solsken översvämningar varje hörn.

Stora fönster presenterar underbar utsikt, medan utanför den stora terrassen och härliga pooler är gjorda för avkoppling och underhållande, eller helt enkelt titta på golfare förbi.

En mängd täckta och avtäckta chill out och matsalar finns i trädgården och runt poolen. De ger en mängd utrymmen som passar varje humör, oavsett om du njuter av morgonkaffe, solnedgångscocktails med vänner eller en eftermiddagsdos.

Bekvämligheten är vackert blandad med funktionalitet tack vare en omfattande lista över moderna funktioner och teknik som gör livet enklare, säkerställer maximal säkerhet och skapar ett exceptionellt familjehem.

slingor

  • Lyxvillor
  • perfekt plats
  • Moderna mönster
  • Högsta kvalitet material
  • Nära till hamnen och nära staden
Nueva-Andalucia-ANTV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €3,895,000 n/a 5 Sovrum 5 Badrum 345m², Terrass 92m² -
Hus/Villa €4,995,000 n/a 5 Sovrum 6 Badrum 540m², Terrass 883m² -
Hus/Villa Såld Våning 0 6 Sovrum 6 Badrum 640m², Terrass 778m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA