Slutsåld
Nou-Port Ny konstruktion
14 tillgängliga bilder
Nou-Port Ny konstruktion

Nou Port Lägenheter, Barceloneta, Barcelona

Nou Port Lägenheter, Barceloneta, Barcelona

Tre eleganta lägenheter i en helrenoverad klassisk byggnad med fantastisk direkt utsikt över Port Vell.

Dessa renoverade lägenheter kombinerar moderna funktioner med vackra originalelement i en byggnad från 1900 och renoverades 2014. Lägenheterna ligger bredvid Barcelonas Port Vell och har avundsvärt utsikt över hamnen.

Nou Port-lägenheterna erbjuder tre lägenheter med 1 sovrum och 2 badrum som mäter mellan 56 m² och 71 m². Perfekt beläget för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Nou Port-lägenheterna ligger nära Parc de la Ciutadella, OneOcean Port Vell och Barceloneta-stranden.

Det trendiga El Born-området ligger på kort gångavstånd med sitt överflöd av butiksaffärer, restauranger och barer.

Höjdpunkter:

  • Direkt utsikt över Port Vell
  • Helt renoverad klassisk byggnad från 1900-talet
  • Moderna funktioner kombinerade med originella element
  • Kort gångavstånd till affärer, barer och restauranger

Läge

Nou Port Apartments är perfekt beläget för att få ut det mesta av staden. Beläget i Barcelonas charmiga gamla stad, El Born, det gotiska området och Barceloneta-stranden ligger alla inom gångavstånd, var och en med en distinkt atmosfär och ett omfattande kultur- och fritidserbjudande. Den exklusiva porten OneOcean Port ligger i närheten, liksom Parc de la Ciutadella. Området är mycket anslutet till resten av staden med Barceloneta tunnelbana och Estación de Francia mycket nära.

Nou-Port Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA