International
Associate
New-Golden-Mile-VISGO
Pris from €910,000 Ny konstruktion

New Golden Mile VISGO Hus/Villor, New Golden Mile, Costa del Sol

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I New Golden Mile, Costa del Sol med ett start pris på €910,000, 1 Hus/Villor tillgängliga

  • Slutförd Q2 2019
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 306m²
  • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i New Golden Mile, Costa del Sol med ett start pris på €910,000

Denna exceptionella utveckling erbjuder oberoende villor på en tomt på över 550m² och med en minsta byggd storlek på 306m² plus terrasser. Invånarna kan utnyttja de tjänster och faciliteter som finns på El Campanario Club House som ligger mittemot villorna. Komplexet har en 9-håls golfbana, spa-faciliteter, inklusive ett gym, inomhuspool och gym, tennisbanor och barnklubb.

De söderläge villorna får rikligt med naturligt ljus hela dagen och är mycket anpassningsbara så att köparen kan skapa sitt idealiska hem. Både första våningen och källare kan ändras enligt behoven hos den nya ägaren, om det skulle öka antalet sovrum eller lägga till en vinkällare eller mediekameror i källaren. Material och ytbehandlingar inklusive golv, kakel och exteriör stenverk kan väljas efter smak.

En jacuzzi, inbyggd sittplatser och ett vått barförbud läggs till på takterrassen på begäran för att skapa ett fantastiskt utomhusutrymme utöver trädgården som grill och landskapsarkitektur kan läggas till som extrafunktioner.

Varje villa har 3 parkeringsplatser utanför gatan och köpare kan välja att lägga till en carport.

Ett idealiskt alternativ för dem som söker ett mycket anpassningsbart hem i ett lugnt bostadsområde.

New-Golden-Mile-VISGO

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €910,000 n/a 4 Sovrum 4 Badrum 306m², Terrass 200m² -

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Läge

Beläget vid El Campanario Country Club Resort nära ett utbud av affärer, barer och restauranger samt stranden, som kan nås på 10 minuter, och centrum av Marbella.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA