International
Associate
New-Golden-Mile-FLVIE
Pris from €1,950,000 Ny konstruktion

New Golden Mile FLVIE, fantastiska villor på en 5-stjärnig golfplan, Benahavis

Moderna villor till salu i en enastående grindad urbanisering med panorama-havsutsikt, 3 golfplaner, restauranger och ett spa.

  • Slutförd Q4 2018
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 6
  • Storlekar från 542m²
  • Bygglov Beviljats

6 fantastiska nya villor till salu i en enastående golfresort i Benhavis

Med en fantastisk panorama utsikt over Medelhavets kust och beläget i vackra naturliga omgivningar, erbjuder den här bergsluttningsutvecklingen en enastående livskvalitet på Costa del Sol. Dessutom har den här golfresorten 3 planer med exklusiva inrättningar som gör den både säker och fridfull, såväl som till den ideala lokaliseringen för ivriga golfare.

I hjärtat av resorten ligger det 5-stjärniga Hotel Villa Padierna Palace med sitt spa, 8 tennisplaner och 3 restauranger, perfekt för att tillbringa en avslappnande fri dag. Både Marbella och Puerto Banus ligger nära.

Utveklingen erbjuder 6 fantastiska moderna villor med ett överflöd av naturligt ljus. Varje villa är högst anpassningsbar med alternativ att lägga till 2 till 3 extra sovrum, personligen designa köket såsom att lägga till ett utomhuskök om så önskas. En hiss kan installeras på förfrågan. Den anpassningsbara typen av de här villorna garanterar att varje hem blir lika individuell som ägaren och helt anpassat till dess behov.

De inponerande utomhusutrymmena inkluderar fantastiska oändlighetspooler, terrasser i söderläge med havsutsikt och vackra egna trädgårdar, allt omgivet av golfplanernas grönska. Ytterligare anmärkningvärda funktioner inkluderar vinkällare och biorum och ett dubbelt garage, förråd och tvättområden för totalt välbefinnande och bekvämlighet.

Även om de säljs genom förhandsavtal (på ritningsstadiet), pågår byggandet nu för fullt med beräknad leverans under första kvartalet av 2019.

Höjdpunkter:

  • 5-stjärnig golfresort med 3 restauranger, spa och tennisplaner
  • Fantastisk panorama-havsutsikt
  • Nära till Marbella och Puerto Banus
  • Högst anpassningsbar
  • Oändlighetspool och stora terrasser
New-Golden-Mile-FLVIE

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €1,950,000 Våning 0 6 Sovrum 6 Badrum 542m², Terrass 107m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA