Moles-Apartments Pris from €485,000 Ny konstruktion
21 tillgängliga bilder
Moles-Apartments Pris from €485,000 Ny konstruktion

Moles Apartments Lägenheter, Gotiska Kvarteren, Barcelona

  • Slutförd Q2 2020
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 87m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.45%

Moles Apartments Lägenheter, Gotiska Kvarteren, Barcelona

Beläget i den övre delen av Barcelonas charmiga gotiska kvarter, mellan Plaça de Catalunya och Plaça de la Universitat, erbjuder Moles Apartments möjlighet att bo i ett helt nytt hem i en historisk miljö. Byggnaden har totalrenoverats för att skapa ett unikt urval av moderna stadsbostäder med vacker modern finish och utmärkt naturligt ljus.

Med 1, 2 och 3-rumslägenheter finns, är utvecklingen lämplig för ett brett utbud av köpare som söker ett helt nytt centrum hem. Varje lägenhet har ett fullt utrustat öppet kök, elegant vardagsrum och matsal och kvalitetsbad. Varje lägenhet har också ett förråd på bottenvåningen i byggnaden.

slingor

  • Beläget i hjärtat av Barcelonas charmiga gamla stadsdel
  • Moderna finish och elegant inredning
  • Utmärkt naturligt ljus

Läge

Beläget i den övre delen av Barcelonas charmiga gotiska kvarter, mellan Plaça de Catalunya och Plaça de la Universitat, är denna utveckling perfekt placerad för att njuta av staden till fullo. Karaktäriseras av sina charmiga slingrande gator och eklektiskt kommersiellt och gastronomiskt utbud, är den gotiska kvarteren det perfekta valet för dem som vill uppleva den äkta väsen i gamla stan. El Corte Inglés ligger bara 5 minuters promenad bort, där du hittar märkesvaror och restauranger.

Det ligger inom bekvämt räckhåll från stranden, Las Ramblas och Plaça Catalunya, liksom att ha mycket bra förbindelser med resten av staden och omgivningarna med kollektivtrafik.

Visa på kartan

Moles-Apartments Pris from €485,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €485,000 Våning 3 2 2 87m² - 4.45%

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA