Marbella-PH
Pris from €478,660 Ny konstruktion

Marbella -PH

Lyxiga 2 och 3 sovrums duplex takvåningar till salu i Nueva Andalucias Golf Valley.

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 181m²

Ny Bostadsutveckling med lyx våningar i Nueva Andalucias Golf Valley

Enastående ny bostadsutveckling oå 2 och 3 sovrums duplex takvåningar till salu i Andalucias golf valley nära San Pedro och bara några få minuters körväg från Puerto Banus. Ett lyx bostads komplex med våningar designade att ta hänsyn till varje minsta detalj och skapande en serice vackra he i en unik och exklusiv atmosfär. 


Omgivet av 2,000m² av gemensamma områden och Medelhavs trädgårdar som leder till en vacker sjö är bostadsutvecklingens utomhus områdena lika imponerande som interiören. Dessutom finns en stor gemensam pool utrustad med solstolar och parasoller som kan nås med två panoramiska hissar med enastående utsikt över den omgivande golf valley. En resort i Medelhavsstil med neutrala förger som kontasterar till den lummiga grönskan i trädgårdarna. 


Foör total säkerhet och trygghet har komplexet att säkerhets perimeter med endast en ingång. Säkerhets systemet består av 12 CCTV kameror som täcker inhängnaden, 2 panoramiska kameror som bevakar bostadsutvecklingen och 17 kameror runt om i komplexet samtliga kopplade till ett centrals bevakings system. Dessutom har varje våning ett alarm kopplat till vakthuset.


Samtliga fastighter har söder läge terrasser som säkerställer vackert ljus året om. Med över 300 dagar av solsken om året och behaglig temperatur är det en prefekt lats för att koppla av och njuta av det oslagbara MEdelhavs kli,matet i total privathet och lugn och ro. 


Höjdpunkter
Vyer mot omkring liggande Golf Valley
Gemensam pool med sol stolar och parasoller
Lummiga gröna gemensamma trädgårdar
Säkerhets perimeter och CCTV kameror genomgående i komplexet

Marbella-PH

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €478,660 Våning 3 2 Sovrum 2 Badrum 181m², Terrass 59m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile