International
Associate
Marbella-DUBE Senaste enheterna
Pris from €375,000 Ny konstruktion

Eleganta moderna strandlägenheter Marbella

En ny utveckling på 24 eleganta, moderna strandlägenheter och takvåningar till salu i östra Marbella, Andalusien

  • Slutförd Q3 2018
  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 82m²
  • Bygglov Beviljats

Utsökt utveckling av 24 moderna lägenheter och takvåningar med 2 sovrum, 2 badrum, en parkeringsplats inomhus och ett förrådsutrymme var, såsom fantastiska gemensamma anläggningar i östra Marbella.

Detta exklusiva project ligger i östra Marbella, är omgivet av en vacker naturlig miljö och endast 5 minuters gångväg till Cabopino, en av de bästa naturliga sandstränderna på kustlinjen med sanddyner, såväl som att det ligger nära golfplaner och Cabopinos sporthamn.

Det består av 24 moderna lägenheter och takvåningar, både duplex och envåning. Avantgardebyggnaderna har endast 3 våningar och komplexet ståtar med en exklusivt designad pool och chill-out område med trä-pergolas, ett gym och ett mötesrum.

Byggstorlekarna på lägenheterna, som är organiserade i två byggnader, börjar på 81 m² till 90 m² med terrasser som varierar mellan 8 m² och 84 m². Alla lägenheter har 2 sovrum och 2 badrum, öppna planlösningar med direkt tillgång till rymliga terrasser och köken är fullt utrustade med högkvalitets-vitvaror och unika köksö-bänkskivor. De två bottenvåningslägenheterna har även en privat trädgård och takvåningarna har förmånen av en fantastisk utsikt, utbyggda terrasser och privat jacuzzi. Underjordiskt garageutrymme och förrådsrum är inkluderat i priset av varje fastighet.

Dessa lägenheter är energi-effektiva hem som använder innovativa kvalitetsmaterial, indirekt LED-belysning, höga tak och dörrar, golv-till tak L-formade fönster, speglar och smidiga inbyggda garderober med golv-till tak dörrar är bara några av de speciella egenskaperna hos de här fastigheterna. Hemautomatiserings-kontroller för belysningen, luftkonditioneringen och larmsystemet, solpaneler för hushållsbruk såväl som bostadsområdets varmvatten, och mycket mer tillhandahålls.

Eleganta, moderna strandlägenheter i östra Marbella.

Marbella-DUBE

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €375,000 Våning 2 2 Sovrum 2 Badrum 82m², Terrass 8m² -
Takvåning €585,000 Våning 3 2 Sovrum 2 Badrum 82m², Terrass 93m² -
Takvåning €885,000 Våning 3 3 Sovrum 3 Badrum 119m², Terrass 97m² -

Senaste enheterna

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA