Senaste enheterna
Mallorca-Rambla-Catalunya Pris from €950,000 Ny konstruktion
9 tillgängliga bilder
Mallorca-Rambla-Catalunya Pris from €950,000 Ny konstruktion

Mallorca Rambla Catalunya Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 140m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.04%

Mallorca Rambla Catalunya Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

Mallorca 236 är en helt ny utveckling som erbjuder 2, 3 och 4 sovrum i en nyrenoverad Modernista-byggnad från början av århundradet. Byggnaden har en imponerande ståtlig entré och gynnar en concierge-service. Det är idealiskt beläget i Eixample Right-området i staden, i korsning med den prestigefyllda Rambla de Catalunya.

Det finns olika typer av fastigheter med storlekar från 72 till 183 m². Dessa vackra nya bostäder stämmer överens med utmärkt kvalitet och rikligt naturligt ljus med balkonger och typiska Eixample stil gallerier.

En bra möjlighet att förvärva avancerade lägenheter och takvåningar i denna oslagbara Barcelona-plats.

slingor

  • perfekt plats
  • Nyrenoverad modernistisk byggnad
  • 2, 3 och 4 sovrum enheter
  • Penthouse finns
  • Högkvalitativa ytor

Dokumentation

Läge

Denna nya utveckling har en oslagbar plats på Carrer Mallorca, mycket nära Rambla de Catalunya, i Eixample Right-området i staden.

Eixample, som på katalanska betyder "förlängning", är Barcelonas mest centralt belägna stadsdel. Området kännetecknas av gatorna konstruerade i ett rutmönster, visionen av arkitekt Ildefons Cerdà, som kombinerade behov av trafikflöde med ljus och ventilation. Behovet hos invånarna beaktades också så att du kan hitta skolor, sjukhus och marknader på nästan alla få kvarter. Art Nouveau och Modernista-arkitekturen dominerar området, särskilt Antoni Gaudí, vars verk La Sagrada Família, Casa Batlló och La Pedrera kan hittas här.

Det finns också många nya byggnader såväl som kontor, marknader, restauranger, hotell, biografer och internationella designerbutiker. Det är också det centrala affärsdistriktet i staden där börsen och bankernas huvudkontor finns. Stadens fantastiska huvudbyggnad Paseo de Gracia delar in distriktet i "Eixample Left" och "Eixample Right" och fusionerar i distriktet Gracia.

Visa på kartan

Mallorca-Rambla-Catalunya Pris from €950,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €995,000 Våning 2 3 3 140m² - 3.86%
Lägenhet €950,000 Våning 4 3 2 178m² 8m² 4.04%
Takvåning Såld Våning 8 3 2 103m² 65m² 3.76%

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA