International
Associate
MAD16392 Senaste enheterna
Ny konstruktion

MAD16392 Hus/Villor, Torrelodones, Madrid

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Torrelodones, Madrid

  • Slutförd Q4 2019

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Torrelodones, Madrid

Dessa designerhem ligger i ett av de bästa bostadsområdena Torrelodones. Husen är belägna på ungefär 455 m² och erbjuder en byggnad på ca 449 m² fördelat på 2 våningar. Dessa moderna och ljusa hem är utformade för att sammanfoga interiörerna med utsidan tack vare sina stora fönster, utformade för att underlätta familjeliv och samhällsliv med mångsidighet mellan utrymmen, layout och funktionella funktioner.

På bottenvåningen har husen ett stort vardagsrum på mer än 55 m², ett öppet kök med matplats, sovrum eller vardagsrum och gästtoalett. På övervåningen finns det sovplats, bestående av 4 sovrum med badrum, och de främsta med terrasser. Husen har också en trädgård med verandor och ett garage för flera bilar. Det finns också möjlighet att lägga till en swimmingpool (ingår inte i priset).

Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna utmärkta nya utveckling i Torrelodones.

slingor

  • Utmärkt kvalitet finish
  • Moderna och ljusa utrymmen, med stora fönster
  • 4 sovrum
  • Trädgård med veranda och garage
MAD16392

Senaste enheterna

Läge

Denna nya utveckling ligger i hjärtat av Torrelodones, omgiven av gröna områden, parker och spektakulär utsikt. Det är mycket väl anslutet till A-6, 5 minuter från pendlarstationen och med busshållplats och cykelväg vid dörren.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA