International
Associate
Las-Vinas-Villas Senaste enheterna
Pris from €245,500 Ny konstruktion

Las Vinas Villas Hus/Villor, El Bosque / Chiva, Valencia

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I El Bosque / Chiva med ett start pris på €245,500 och renderings värde på 6%, 3 Hus/Villor tillgängliga

 • Enheter tillgängliga 3
 • Sovrum 4
 • Storlekar från 206m²
 • Uthyrnings rendering upp till 6.35%
 • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i El Bosque / Chiva, Valencia med ett start pris på €245,500 och renderings värde på 6%

Denna utveckling erbjuder nybyggda villor som är perfekta för familjer, pensionärer, andra husare och naturligtvis golfentusiaster, där de kan njuta av en utmärkt livsstil i El Bosque Golf and Country Club community med 24-timmars säkerhet och concierge-service.

El Bosques golfklubb öppnades 1975 av Robert Trent Jones Snr., Den berömda designern av några av de bästa golfbanorna i världen. Landet som upptas av golfbanan korsas av en djup klyfta, vilket ger den en vågig profil som möjliggör en intressant variation av hål både för de mest erfarna spelarna och för nybörjare.

Var och en av de 186-205 m² stora fastigheterna har en egen tomt på 400 till 600 m² och parkeringsplats för 2 bilar eller mer, samt gemensamma områden i samhället, som inkluderar en poolzon, padeltennisbana, en lekplats för barn och en trädgård.

På bottenvåningen i villorna hittar vi köket och vardagsrummet med tillgång till en stor terrass. På övervåningen hittar vi 2 sovrum och 2 badrum. En av dem är ett sovrum med master suite med en garderob och tillgång till en annan terrass.

Källarplanet har över 100 kvadratmeter öppet utrymme, ett badrum i full storlek och ett tvättstuga. Stora fönster från golv till tak på denna nivå ger gott om naturligt ljus och den perfekta möjligheten att skapa ytterligare två rymliga sovrum, ett öppet kontor och ett vardagsrum med en ingång till trädgårdsterrassen. Detta golv kan också användas som en fristående lägenhet eftersom den har en separat ingång från trädgården.

Varje villa har utmärkta kvaliteter och funktioner som gasvärme, central luftkonditionering före installation, italiensk marmor- och trägolv, porslinskakel, modernt utrustat kök av märket Xey, inbyggda ekgarderober och snickeri och en säker ingångsdörr .

En underbar möjlighet att bo i en lugn miljö omgiven av naturen och samtidigt njuta av fördelarna med att vara en del av samhället, nära tjänster och bekvämligheter.

slingor

 • Lyxiga villor
 • Oslagbart värde för pengarna, ett av marknadens bästa erbjudanden
 • Välplanerad layout och perfekt storlek för en familj
 • Modern skandinavisk stilkonstruktion med kvalitetsmaterial, stora dubbelglasade fönster från golv till tak ger massor av naturligt ljus och vacker utsikt från alla rum
 • Olika terrasser på alla nivåer gör att ägarna kan njuta av inomhus- och utomhusutrymmen
 • Möjlighet att skapa dina egna interiörer och justera distributionen för att möta dina personliga behov
 • Vacker utsikt över golf och berg, känsla av att vara omgiven av naturen
 • Fantastiskt grannskap med internationellt samhälle
Las-Vinas-Villas

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa Såld n/a 4 Sovrum 3 Badrum 206m², Terrass 99m² 7.61%
Hus/Villa €245,500 n/a 4 Sovrum 3 Badrum 206m², Terrass 99m² 6.35%
Hus/Villa €245,500 n/a 4 Sovrum 3 Badrum 206m², Terrass 99m² 6.35%
Hus/Villa €250,500 n/a 4 Sovrum 3 Badrum 206m², Terrass 99m² 6.23%

Senaste enheterna

Läge

Dessa fastigheter är belägna i det mycket exklusiva gated golf community som kallas El Bosque, i Chiva, Valencia. El Bosque är verk av Robert Trent Jones Snr., En välkänd designer av några av de bästa golfbanorna i världen.

Detta är en mycket säker privat gated community med 24/7 mobil patrull, åtkomstkontroll, golfbana och golfskola, hästklubb, tennisklubb och privata gemensamma utrymmen såsom padeltennisbanor, pool och barnområde. Busshållplatsen ligger intill samhället och Levantes internationella skola ligger i Chiva kommun.

Här hittar du alla typer av tjänster, sportområde, pooler, restauranger och stormarknader. Väl ansluten till olika internationella skolor och Valencia flygplats.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA