International
Associate
Jardines-de-la-Ciudadela Senaste enheterna
Pris from €740,000 Ny konstruktion

Jardines de la Ciudadela Lägenheter, La Xerea, Valencia

En ny bostadsutveckling med Lägenheter till salu I La Xerea, Valencia med ett start pris på €740,000 och renderings värde på 4%, 2 Lägenheter tillgängliga

 • Enheter tillgängliga 2
 • Sovrum 3 & 4
 • Storlekar från 143m²
 • Uthyrnings rendering upp till 3.57%
 • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i La Xerea, Valencia med ett start pris på €740,000 och renderings värde på 4%

Denna magnifika nya utveckling, Jardines de la Ciudadela, erbjuder 3 och 4-rumslägenheter med ett utmärkt läge, bredvid Turia-trädgården, de bästa urbana trädgårdarna är Spanien.

Lägenheterna ligger inom en modern modern byggnad. Huvudfasaden är både modern och innovativ; utan tvekan en av de mest unika byggnaderna i Valencia.

Utvecklingen består av en bottenvåning plus 8 våningar lägenheter och en nionde våning med gemensam terrass och spektakulär takvåning. Det finns också 2 källare garage som ger privat parkering för bilar, cyklar och motorcyklar och lagringsutrymmen.

De utmärkta gemensamma områdena inkluderar ett multifunktionellt rum för socialt bruk, ett gym och ett exklusivt solarium med sittplatser för avkoppling och barnmöbler.

Lägenheterna har finaste kvalitet med gott om öppna utrymmen och en layout som främjar komfort och bekvämlighet.

Det finns 3 och 4 sovrum lägenheter kvar plus den fantastiska takvåningen med sin 285m² privat terrass. Dessutom, med tanke på orienteringen om byggnaden, erbjuder egenskaperna panoramautsikt över Turia flodbädd eller stadens centrum med vissa egenskaper njut av utsikten över båda.

Dessa utmärkta lägenheter skulle vara en idealisk primär eller sekundär bostad samt ett intressant investeringsalternativ. Vissa kan locka ett hyresutbyte på mellan 5 och 6% för långtidsuthyrning.

Byggnadsarbetet är komplett. Officiellt pris på den nya utvecklingen.

 • 3 och 4 sovrumslägenheter
 • Oslagbar plats bredvid Turia trädgårdarna
 • Emblematisk modern byggnad
 • Panoramautsikt
 • Gym, solarium, parkering och förvaring
 • Finaste kvalitetsmaterial
Jardines-de-la-Ciudadela

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €740,000 Våning 4 4 Sovrum 3 Badrum 237m², Terrass 10m² 3.57%
Takvåning €1,200,000 Våning 9 3 Sovrum 2 Badrum 143m², Terrass 285m² 3.50%

Senaste enheterna

Läge

Denna nya utveckling ligger bredvid Turia trädgårdar i centrala Valencia, perfekt för att njuta av en trevlig promenad eller att träna sport vid flodbädden.

Bara några meter från tunnelbanestationen Alameda ligger byggnaden bredvid stormarknader och restauranger. Stadens shoppingområde ligger bara 5 minuters promenad bort, liksom centrum av den historiska staden.

Stranden ligger 4 km bort och flygplatsen 15 km.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA