Slutsåld
Jardines-de-la-Ciudadela Ny konstruktion
49 tillgängliga bilder
Jardines-de-la-Ciudadela Ny konstruktion

Jardines de la Ciudadela Lägenheter, La Xerea, Valencia

  • Bygglov Beviljats

Jardines de la Ciudadela Lägenheter, La Xerea, Valencia

Denna magnifika nya utveckling, Jardines de la Ciudadela, erbjuder 3 och 4-rumslägenheter med ett utmärkt läge, bredvid Turia-trädgården, de bästa urbana trädgårdarna är Spanien.

Lägenheterna ligger inom en modern modern byggnad. Huvudfasaden är både modern och innovativ; utan tvekan en av de mest unika byggnaderna i Valencia.

Utvecklingen består av en bottenvåning plus 8 våningar lägenheter och en nionde våning med gemensam terrass och spektakulär takvåning. Det finns också 2 källare garage som ger privat parkering för bilar, cyklar och motorcyklar och lagringsutrymmen.

De utmärkta gemensamma områdena inkluderar ett multifunktionellt rum för socialt bruk, ett gym och ett exklusivt solarium med sittplatser för avkoppling och barnmöbler.

Lägenheterna har finaste kvalitet med gott om öppna utrymmen och en layout som främjar komfort och bekvämlighet.

Det finns 3 och 4 sovrum lägenheter kvar plus den fantastiska takvåningen med sin 285m² privat terrass. Dessutom, med tanke på orienteringen om byggnaden, erbjuder egenskaperna panoramautsikt över Turia flodbädd eller stadens centrum med vissa egenskaper njut av utsikten över båda.

Dessa utmärkta lägenheter skulle vara en idealisk primär eller sekundär bostad samt ett intressant investeringsalternativ. Vissa kan locka ett hyresutbyte på mellan 5 och 6% för långtidsuthyrning.

Byggnadsarbetet är komplett. Officiellt pris på den nya utvecklingen.

  • 3 och 4 sovrumslägenheter
  • Oslagbar plats bredvid Turia trädgårdarna
  • Emblematisk modern byggnad
  • Panoramautsikt
  • Gym, solarium, parkering och förvaring
  • Finaste kvalitetsmaterial

Läge

Denna nya utveckling ligger bredvid Turia trädgårdar i centrala Valencia, perfekt för att njuta av en trevlig promenad eller att träna sport vid flodbädden.

Bara några meter från tunnelbanestationen Alameda ligger byggnaden bredvid stormarknader och restauranger. Stadens shoppingområde ligger bara 5 minuters promenad bort, liksom centrum av den historiska staden.

Stranden ligger 4 km bort och flygplatsen 15 km.

Visa på kartan

Jardines-de-la-Ciudadela Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA