Ibiza-CalaConta Slutsåld
Ny konstruktion

Lyxhus med havsutsikt i en magnifik ny utveckling

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I San José, Ibiza

Vackert utformade villor i en privat och säker utveckling. Magnifik design och kvalitet. Inom promenadavstånd till Cala Conta stranden med utsikt över havet och solnedgången

Detta är en ny utveckling i det eftertraktade Cala Conta området, ett nytt koncept inom Ibiza lyxbostäder. De vackert utformade villorna njuter av vacker utsikt över havet och solnedgången över Ibizas västkust.
De 33 lyxvillorna ligger i en privat utveckling och concierge och underhållstjänster kommer att erbjudas till alla invånare. Det finns privata trädgårdar och fritidsanläggningar och utvecklingen ligger inom 5 minuters promenad från stranden.
Dessa villor har 4 till 5 sovrum alla med tillhörande badrum med en boyta om ca 465 m2 plus 180 m2 terrasser.
Villorna:
Varje villa kommer att byggas till mycket hög standard med naturliga stenmurar, natursten och trägolv, kvalitetsbadrum och designkök.
Villorna kommer också att ha luftkonditionering, vattenreningssystem, bevattningssystem och hemautomationssystem. Samtliga fastigheter har privat parkering.
Slutförande av varje villa är 12 månader från dagen den beställs.

Ibiza-CalaConta

Läge

Utvecklingen är belägen i Cala Conta området, och befinner sig endast en kort promenad från den vackra stranden.
Cala Conta är en underbar vik som har några av Medelhavets mest kristallklara vatten. Stranden är rankad Blå Flagg och Life Magazine har valt den som en av de vackraste stränderna i världen.
Det är en del av "Les Platges de Compte", en grupp av flera vikar ställda i en extraordinär naturmiljö. Därifrån kan du titta på solnedgången över de små öarna S'Espartar, des Bosc och Sa Conillera. Kombinationen av ljusstyrkan på sanden och solens reflektion över sitt turkosa vatten, gör denna plats till ett paradis när som helst på året.
Stränderna i Cala Codolar, Cala Vadella, Cala Tarida, Cala Carbo, Cala Bassa och Cala D'hort ligger alla inom nära räckhåll.
Staden San José ligger bara en 10 minuters bilresa bort. Flygplatsen, 15 minuter och Ibiza stad 20 minuter.
Lyxobjekt till salu på Ibiza

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile