International
Associate
GranVia604
Pris from €1,900,000 Ny konstruktion

GranVia604 Takvåningar, Eixample Vänster, Barcelona

En ny bostadsutveckling med Takvåningar till salu I Eixample Vänster med ett start pris på €1,900,000 och renderings värde på 5%, 2 Takvåningar tillgängliga

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 3 & 4
  • Storlekar från 170m²
  • Uthyrnings rendering upp till 5.05%

En ny bostadsutveckling på Takvåningar till salu i Eixample Vänster, Barcelona med ett start pris på €1,900,000 och renderings värde på 5%

Gran Via 604 är en helt ny utveckling av 45 fantastiska bostäder, fördelat på 8 våningar i en imponerande landmärkebyggnad på hörnet av Gran Via de Catalunya och Carrer Balmes, i Barcelonas Eixample-vänstra del.

De 3 penthousesna i byggnaden inkluderar 3 och 4-rumslägenheter på mellan 127 m² och 184 m², med terrasser och fantastisk utsikt över staden.

Lägenheterna har totalrenoverats med neutrala interiörer och högsta kvalitet. De har designats med komfort och elegans i åtanke och levereras med fullt utrustade kök och badrum.

Dessutom finns det ett exklusivt gemensamt gym, spa och pool på bottenvåningen av byggnaden som garanterar invånarna en utmärkt livskvalitet i hjärtat av staden.

slingor

  • Privilegerad plats i en landmärkebyggnad
  • 3 och 4 sovrum egenskaper att välja mellan
  • Elegant inredning
  • Gemensamt gym, spa och pool
  • Fantastiska terrasser med utsikt över havet och staden
GranVia604

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Takvåning Såld Våning 8 3 Sovrum 3 Badrum 127m², Terrass 62m² 5.45%
Takvåning €1,900,000 Våning 8 4 Sovrum 4 Badrum 170m², Terrass 70m² 5.05%
Takvåning €2,050,000 Våning 8 3 Sovrum 3 Badrum 184m², Terrass 84m² 4.98%

Läge

Denna nya utveckling ligger i en emblematisk byggnad på Gran Via de les Corts Catalanes, på hörnet av Carrer Balmes, i stadsdelen Eixample Left of Barcelona City.

I detta område finns kända torg och avenyer som Passeig de Gracia, Rambla Catalunya och Avinguda Diagonal. Här hittar vi betydande byggnader, inklusive modernistiska mästerverk av Antonio Gaudi som La Sagrada Familia, Casa Batlló eller Casa Milà-La Pedrera.

Eixample distriktet är känt för att vara tryggt och fridfullt, peppered med designerbutiker och hantverksmässiga kaféer, det är ett mycket trevligt ställe att bosätta sig i staden och ett populärt val bland både lokala och utländska investerare.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA