Senaste enheterna
Gran-Via-Apartments Pris from €495,000 Ny konstruktion
27 tillgängliga bilder
Gran-Via-Apartments Pris from €495,000 Ny konstruktion

Gran Via Apartments Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 73m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.73%

Gran Via Apartments Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

Denna helt nya utveckling i Barcelona erbjuder 4 vackert renoverade lägenheter i centrum. Bara några meter från den exklusiva Passeig de Gràcia och bredvid Rambla de Catalunya, skulle lägenheterna göra en idealisk bostad och representera en utmärkt investeringsmöjlighet i hjärtat av staden. Lägenheterna ligger på första våningen i en byggnad med en totalrenoverad entré, hiss och concierge-service.

Ett och två sovrums lägenheter finns tillgängliga, alla med ett rymligt och modernt vardagsrum med matplats med öppet kök. Köket är fullt utrustat med toppmöbler, inklusive ett Smeg kylskåp, inbyggd diskmaskin, elektrisk ugn med induktionshäll och vinkylare. Trägolv har valts ut över vardagsrum och sovrum medan badrummen har högkvalitativa beslag och elegant grått kakel.

De större lägenheterna med 2 sovrum har tillgång till en privat terrass - utmärkt utomhusutrymme på ett sådant centralt läge.

Ett sällsynt tillfälle i hjärtat av Barcelona.

slingor

  • Toppmätare från Passeig de Gràcia
  • Högkvalitativa fittings och finish
  • Modern inredning
  • Utmärkt investeringsalternativ eller andra bostad

Läge

Platsen för den nya utvecklingen skulle vara svår att slå. Vid Rambla de Catalunya och Passeig de Gràcia med sina exklusiva butiker och restauranger, och bara några minuter från Plaça de Catalunya, ligger lägenheterna i hjärtat av Barcelonas Eixample Right. Området är mycket väl förbundet med resten av staden med kollektivtrafik och det finns många alternativ för att nå flygplatsen.

Visa på kartan

Gran-Via-Apartments Pris from €495,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €495,000 Våning 0 2 2 73m² 9m² 4.73%

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA