Golden-Mile-MESU
Pris from €695,000 Ny konstruktion

Golden Mile-lägenheter

34 lyxlägenheter och takvåningar till salu i helt ny utveckling på Marbellas Golden Mile med enastående gemensamma anläggningar.

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2 & 4
  • Storlekar från 156m²

Lyxig ny utveckling på 2,3 och 4-sovrumslägenheter och takvåningar till salu i ett förstklassigt läge på Marbellas Golden Mile.

Denna fantastiska nya utveckling har ett priviligierat läge på Marbellas Golden Mile,i en exklusiv enklav nära de bästa standklubbarna och restauranger med Michelinstjärnor. Det är en betydande brist på moderna lyxutvecklingar på the Golden Mile på grund av brist på tillgång på bra mark. Den här kustlinjen har länge varit känd som området för rika och kändisar och utan tvekan den bästa addressen i Marbella.

Det fantastiska boendekomplexet består av 34 utsökta lägenheter och takvåningar med 2,3 och 4 sovrum, alla med olika layout och högklassig finish utvald av ägaren. Fastigheterna varierar i storlek mellan 120 m² interiör med 35 m² terrass till 300 m² interiör med 380 m² terrass. Bottenvåningslägenheterna och semi-takvåningarna ståtar med utomhusjacuzzi och de två fantastiska takvåningarna har dessutom omfattande solarium med egna pooler och ligger på de 2 takvåningarna av två av de fyra lågbyggnads-komplexen.

Allt detta inom ett bevakat och inhägnat område som ligger på en svagt sluttande tomt på 18 000 m² med panorama-havsutsikt, frodiga trädgårdar, bevattningsfunktioner, pooler, ett fantastiskt lyxigt spa och en privat park på 9 000 m² med ett springspår på 1 km och paddle och tennisplaner. Utvecklingen har 24-timmars bevakningsservice och en mycket hög concierge-nivå och fastighetsförvaltningsservice för de boendes totala lugn.

Införskaffandet av en fastighet i den här nya utvecklingen är det ideala valet för det definitiva lyxlivet på Marbellas Golden Mile.

Höjdpunkter

  • Förstklassigt läge på Marbellas Golden Mile
  • Trettiofyra 2,3 och 4-sovrumsfastigheter
  • Omfattande gemensamma ytor med fantastiska bekvämligheter
  • Dörrvakts-service av överlägsen nivå
  • Det allra senaste i hemautomatiseringsteknik
Golden-Mile-MESU

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €695,000 Våning 0 2 Sovrum 2 Badrum 156m², Terrass 35m² -
Lägenhet €1,550,000 Våning 0 4 Sovrum 4 Badrum 336m², Terrass 84m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile