General-Oraa Slutsåld
Ny konstruktion

Salamanca Våningar

1, 2 eller 3-sovrums fastigheter till salu ny bostadsutveckling Salamanca, Madrid.

  • Slutförd Q4 2017

Modern nutida stil 1, 2 och 3-sovrums våningar till salu i denna nya bostadsutveckling i Salamanca, Madrid.

Denna hänförande, modernt designade nya bostadsutvecklingen i det ständigt populära Salamanca distriktet i Madrid erbjuder 19 residens enheter på mellan 52 och 103 m² med luftiga rum, utrustade kök och badrum med genomgående högklassiga avsltningar.
Den lummiga gatan nedanför med närköpsbutiker, lekpatser och väldigt lite trafik gör det till en njutbar och praktisk plats att utnyttja sitt exklusiva hem i detta topp läge.
Salamanca distriktet
Varje egendom kommer med privat parkeringsplats
Väldigt bra uthyrninfs potential (4-5%)
Utmärkta förbindelser med lokal trafiken
Val av 1, 2 eller 3-sovrums fastigheter

General-Oraa

Läge

Byggnaden ligger på Calle General Oraá i korsningen med Calle Francisco de Silvela. Detta är ett utmärkt läge bara 200 metrer bort från Diego de León metro station och 300 metrer från Avenida de America metro stations knutpunkten.
Dessutom ligger Paseo de la Castellana med direkt påfart till M30 ringvägen bara några minuter bort. Det är hög efterfrågan på uthyrnings objekt i Salamanca området då det oftast är första tanken för internationella och nationella klienter.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile