Slutsåld
Gava-Beach Pris på begäran Ny konstruktion
Gava-Beach Pris på begäran Ny konstruktion

Gavà Beach

Gavà Beach

Detta i sanning unika och enastående bostads projekt kan mycket mäjligt vara den sista chansen i sitt slag på Barcelonas kust. En grupp med 12 hänförande designer hem som matchar den otroliga skönheten av dess omgivningar, belägna precis vid strandkanten men bara minuter från Barcelona och El Prats Internationella Flygplats.

Det erbjuds mellan 300m² till 500m² av vackra bo ytor, arkitekt designen av varje hem är flytande och modulär, och bryter ned distinktionen mellan inomhus och utomhus. Dessa hem är en del av sina omgivningar, med funktionella vikdörrar som hjälper skapa hänförande öppna ytor med en osynlig övergång till ute områdena.

Trä fönsterluckorna på den ena sidan av bottenplanet kan öppnas, köket kan öppnas upp totalt och halva ovanvåningen är en stor terrass. Med det idylliska vädret som ger mer än 3,500 timmar av solsken varje år, är Gavà Mar den perfekta platsen att koppla av på, tanka energi och njuta av att vara i kontakt med naturen.

Vakna upp varje morgon i denna prestigefyllda bostadsutveckling, belägen i ett utsökt naturligt landskap men med all den sofistikering och spänning som urbant boende erbjuder framför dörren.

Interiör och exteriör visnings detaljer kommer att vara tillgängliga snart.

Gava-Beach Ny konstruktion
Gava-Beach Ny konstruktion

Läge

Bostadsutvecklingen är belägen i Gavà Mar, ett vackert natur område inbäddat på en spektakulär, oavbruten 15km sand strand som sträcker sig längs kustlinjen mellan Sitges och Barcelona.

Bakom stranden finns det dynor i böljor och en doftande barr skog.

Området kan njuta av excellent transport system via C-31 och C-32 motorvägarna, som förbinder Gavà Mar med Barcelonas El Prat Internationella Flygplats på cirka 10 minuter och till Barcelona stads centrum på 25 minuter.

Visa på kartan

Gava-Beach Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace
Hus/Villa - Såld Våning 0 4 5 332m² 52m²

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA