Senaste enheterna
Fernando-VI-19 Pris from €2,300,000 Ny konstruktion
17 tillgängliga bilder
Fernando-VI-19 Pris from €2,300,000 Ny konstruktion

Fernando VI Fastigheter

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 260m²
  • Bygglov Beviljats

Fernando VI Fastigheter

Detta hänförande helt renoverade projekt har utförts i en byggnad med listad klassisk fasad belägen i själva hjärtat av Justicia, på en av de mest populärar gatorna, Fernando VI, 19. Ligger bara några meter från Plaza de las Salesas och Paseo de Recoletos.
Bostadsutvecklingen erbjuder rymliga 3 och 4-sovrums lägenheter och takvåningar som kombinerar hög kvalitets design och ett oslagbart läge. Bostadsutvecklingen kan skryta med exceptionella avslutningar i dess enheter, använder mest högvärdiga material medan man restaurerat några original detaljer. Bostadsutvecklingen kan skryta med fantastiska gemensamma utrymmen, så som ett gemensamt klubb hus med gym, vin källare, spa och bastu. Varje enhet har 2 parkerings platser inkluderade i priset och belägna i byggnaden mitt emot. Sol cells paneler ökar energi efektiviteten på byggnaden.  
Ett fantastiskt tillfälle för familer och investerare att köpa en stilig ny fastighet på en av de mest prestigefyllda gatorna i Madrid city.
Höjdpunkter
Bra, centralt läge
Utval av 3 eller 4 sovrum
Hänförande listad klassisk fasad
Designer interiörer
Sensationella gemensamma områden
2 parkerings platser inkluderade
Hög uthyrnings återbäring

Läge

Fastigheten har också varit med i den senaste Almodóvar filmen vid namn "Julieta".
Den har excellenta transport förbindelser med metro stationerna Tribunal, Alonso Martinez och Chueca på bara några minuters gångväg. Recoletos tåg station ligger också väldigt nära och många buss linjer servar Castellana. I detta trendiga bostadområde finner du många lokala design butiker, finare restauranger och teatrar. Det ligger också nära de främsta kulturella attraktionerna så som Prado Museum, Thyssen Museum, Reina Sofia Museum, etc. Also Banco de España, Cibeles och Retiro park ligger i närheten.

Visa på kartan

Fernando-VI-19 Pris from €2,300,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Takvåning €2,300,000 Våning 5 4 5 260m² 71m² -
Takvåning Såld Våning 5 4 5 266m² 71m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA