International
Associate
Estepona-YYY Senaste enheterna
Ny konstruktion

Estepona Villor

Exklusiv ny bostadsutveckling i Marbella erbjuder avundsvärda 3-sovrums villor med underbara utomhus områden och moderna interiörer.

  • Slutförd Q2 2018
  • Bygglov Beviljats

Vackra nutida villor med vass designer interiör och energi sparande teknologi till salu i helt ny bostadsutveckling belägen mellan Estepona och Marbella.

Belägna mellan Estepona och Marbella, i en priviligierad natur miljö, barainuter från kusten och lokala bekvämligheter, finer vi denna underbara nya bostadsutveckling som erbjuder 8 nya villor med 3-sovrum och 3-badrum på en 800 m² tomt med övertäckt parkerings faciliteter och förråds rum.

Villorna kan alla skryta med rymluiga öppen planlösnings  vardagsrum med ett integrerat vasst designat kök och vardagsrum som är hemmets hjärta. Boende ytan har vy mor en övertäckt veranda genom glov till tak fönster och mot salt vattens poolen ochgräsmattorna med underbar Medelhavs utsikt som perfekt bakgrund till dessa stiliga moderna hem. 

Villorna har en 1 master suite på botten plan med en hänförande utomhus dusch, walk-in klädkamare och privat trädgård, så väl som 2 sviter med walk-in garderum och panorama terrasser på första våningen

Olika layout alternativ är möjliga inklusive möjligheten att lägga till standard eller premium källare och ett service sovrum så väl som olika möjligheter för layout och design av köket, för att anpassa till kundens behov och önskemål.

Villorna åtnjuter excellent insulation och intelligent klimate management systems som resulterar en en behaglig boende miljö med upp till 30% besparingar i energi konsumption.

En förstklassig fastighet i charmig miljö.

Estepona-YYY

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Senaste enheterna

Läge

Belägen halvvägs mellan Estepona och Marbella, i ett priviligierat område som erbjuder lugn och ro i vacker natur omgivning , men nära till affärer skolor, restauranger, stränder, sport faciliteter och services på Costa del Sol.


BynCancelada, sandiga stränder och kust vägen som förbinder hela regionen ligger bara minuter iväg.


Estepona och San Pedro Alcántara ligger båda bara 15 minuter iväg med bil och Puerto Banús och Marbella stad ligger 20-25 minuter från bostadsutvecklingen.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA