International
Associate
Estepona-SANV Senaste enheterna
Pris på begäran Ny konstruktion

Estepona SANV villor i Estepona, Andalusien

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I New Golden Mile, Costa del Sol

  • Slutförd Q3 2019
  • Bygglov Beviljats

Zen-inspirerade villor till salu i Estepona med möjlighet att välja finish och funktioner.

Exceptionella villor till salu i Estepona, Andalusien. De här unika villorna ståtar med nutida design med avsikt att skapa en fridfull tillflyktsort omgiven av natur och med maximala bekvämligheter i åtanke.

Konstruktionen av varje planlösning påbörjas när klienten köper fastigheten, på så sätt erbjuds möjligheten för ägaren att välja egen finish och slutdesign, såväl som lägga till funktioner om så önskas. Tidsramen från start till slutförande är 18 månader.

Villorna är distribuerade över två våningar plus en beboelig källarvåning med eget gym och spa, vilket inkluderar ett hydromassage-ångbad, bastu och tillträde till en innergård med vattenfall och zen-trädgård. Villorna nyttjar högsta kvalitetsmaterial och finish för total bekvämlighet och är designade för att få ut det mesta av utsikten över golfplanen. Den moderna öppna planlösningsdesignen skapar rikliga utrymmen med omsorgsfull användning av ett neutralt färgschema. Dessutom garanterar golv-till-tak trippelglas-fönstren att fastigheten fylls av naturligt ljus under hela dagen. Vardagsrummet leder direkt till terrassen med en privat oändlighetspool och zen-trädgård för totalt lugn.

Belägna inom det exklusiva “El Campanario”-bostadsområdet, har de boende tillgång till tennis och-paddleplaner så väl som restauranger. Villorna star på tomter på 500m² och gränsar alla till golfplanen.

Höjdpunkter:

  • Fridfull, zeninspirerad design
  • Möjlighet att välja slutfinish och funktioner
  • Gränsar till golfbana
  • Spa, gym och oändlighetspool
Estepona-SANV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa Såld Våning 0 4 Sovrum 4 Badrum 461m², Terrass 93m² -
Hus/Villa Såld Våning 0 4 Sovrum 4 Badrum 503m², Terrass 108m² -

Senaste enheterna

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA