International
Associate
Estepona-OHV
Pris from €1,350,000 Ny konstruktion

Eco Villor Estepona

En ny villa-utvecking med den senaste energisparande teknologin till salu nära Marbella.

  • Slutförd Q1 2019
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 476m²

En ny utveckling av energieffektiva villor till salu nära Marbella och San Pedro med startpriser på €1,350,000

En ny utveckling av miljövänliga hus av bästa möjliga teknik i utkankten av Estepona- och Marbelladistrikten och 5 minuter från San Pedro de Alcantara bycentrum och dess stränder. En exklusiv utveckling som kombinerar ett lyxigt liv med den senaste energisparande teknologin för att skapa en verkligt utmärkande product med minimal impakt på miljön. De material som använts är av hög kvalitet och certifierad ekologisk härkomst.

Med GREEN-märkningen, utfärdat av Green Building Council Spain, erbjuder den här nya utvecklingen hälsosamma, bekväma och säkra hus med yttersta respekt för miljön tack vare de senaste framstegen i hemautomatisering, elektricitet, ekologi, design och hållbarhet. Dessutom inkluderar alla fastigheter en elbil och är utrustade med batteriladdarsystem som erbjuder den boende möjligheten att njuta av närmast fri rörlighet.

Villorna är spridda på 2 våningar och källare. På bottenvåningen finns en hall som anknyter till ett vardagsrum, ett öppet kök och öppna och täckta terrasser. Huvud-sovrummet med sitt anslutna badrum och stora, täckta terrass är beläget på denna våning. Från bottenvåningen når man den stora trädgården och oändlighetspoolen. Trädgårdarna har inhemska växter och ett automatiskt bevattningssystem installerat.

Första våningen innefattar 2 sovrum med inbyggda garderober och anslutna badrum såväl som en klädkammare. Varje sovrum har tilgång till en öppen och en täckt terrass.

Fyra stora rum utgör källaren. Det första är ett stort rum för fritidsaktiviteter såsom gym och hembio, de övriga rummen kan användas till kontor, sovrum eller bibliotek. Vissa ändringar kan göras på denna standardlayouten för att möta ägarens behov.

Energisparande teknologi inkluderar solpaneler med ett intelligent lagringssystem som förvandlar Medelhavets sol till villans energikälla. Varje våning har ett mycket effektivt aero-termisk luftkonditionering som styrs på distans med hjälp av mobila enheter för att minimera energibortfall.

Den här utvecklingen är ideal för de som letar efter ett modernt hem med den senaste miljöeffektiva teknologin i Estepona.

Höjdpunkter

  • Högt energi-effektiva hus
  • Stora trädgårdar med oändlighetspooler
  • Extrastora källare
  • Storslagen belägenhet nära San Pedro de Alcantara byn och dess stränder
  • En elbil med varje fastighet
Estepona-OHV

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €1,350,000 Våning 3 4 Sovrum 4 Badrum 476m², Terrass 77m² -
Hus/Villa €1,350,000 Våning 3 4 Sovrum 4 Badrum 47.6ha, Terrass 77m² -

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA