Estepona-LRi Slutsåld
Ny konstruktion

Exklusivt bostadsområde framför stranden i Estepona

Helt nya strandnära bostäder i Estepona erbjuder 2,3 & 4 - sovrumslägenheter, utmärkta faciliteter och fantastisk havsutsikt

Ny fastigheter - Bostadsområde vid stranden i Estepona med hög kvalité, enastående faciliteter och nära till alla bekvämligheter

Detta fantastiska bostadsområde vid stranden i Estepona består av en fas med arton 2, 3 och 4 - sovrumslägenheter. Detta lyxiga komplex ligger i ett mycket lugnt område och varje lägenhet har fördelen med att ligga i söderläge, med panoramautsikt över havet och sandstränder. Interiören är både modern och smakfull med högsta kvalitet. De hjälpmedel och tjänster som finns är av högsta standard och alla bekvämligheter finns inom bara några minuters promenad.

Estepona-LRi

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Läge

Detta helt nya bostadsområde vid stranden ligger i Estepona, på New Golden Mile i Costa del Sol. I det här området finns några av de bästa lyxhotellen på hela kusten. Det är också en av de minst bebyggda områdena, och även en av de lugnaste platserna för att njuta av det autentiskt spanska. Att vara bara några minuter från centrala Estepona gör det till en unik plats att njuta av bekvämligheten att antingen gå för en promenad runt marinan, den gamla staden, eller cykelvägen som börjar utanför entrén ända fram till Estepona stad.
Visa fler fastigheter till salu i Estepona

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA