International
Associate
Estepona-iKS
Pris from €369,000 Ny konstruktion

Estepona iKasa Lägenheter

74 helt nya bostäder med havsutsikt till salu i Estepona

  • Slutförd Q2 2020
  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 115m²
  • Bygglov Beviljats

Enastående nytt komplex i Estepona erbjuder bostäder med stora terrasser och utsikt över Medelhavet

På ett fantastiskt högt läge med sensationell utsikt över Estepona stad och havet, kommer den här utvecklingen erbjuda 74 helt nya lägenheter som är färdigställda 2019.

Det kommer finnas ett urval av fastigheter tillgängliga, inklusive 1 till 5-sovrumslägenheter och 2, 3 och 4 sovrums-takvåningar, varav villka några ståtar med privat takterrass.

Alla fastigheter i den här fantastiska nya utvecklingen kommer ha tillgång till gemensamma områden med oändlighetspool, gym, allrum, en utsiktsplats och trädgårdar.

Designade av en välkänd arkitektstudio kommer utvecklingen erbjuda bottenvåningsfastigheter med trädgårdar och övervåningslägenheter och takvåningar med terrass och möjlighet att inkludera jacuzzi.

Oövertäffad havsutsikt som sträcker sig så långt som till Gibraltar och Afrika kan åtnjutas från den här lokaliseringen med det underbara solljuset från Medelhavet och en frisk bris som utsmyckar var och en av bostäderna i utvecklingen.

Högkvalitets-byggmaterial, finish och utrustning används genomgående och fastigheterna är designade för att vara mycket energieffektiva.

Estepona-iKS

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €369,000 n/a 2 Sovrum 2 Badrum 115m², Terrass 22m² -
Takvåning €531,000 n/a 2 Sovrum 1 Badrum 156m², Terrass 119m² -
Lägenhet €432,000 Våning 1 3 Sovrum 2 Badrum 141m², Terrass 35m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA