Senaste enheterna
Estepona-EMA Pris from €3,400,000 Ny konstruktion
32 tillgängliga bilder
Estepona-EMA Pris from €3,400,000 Ny konstruktion

Lyxiga strandlägenheter i Estepona

 • Slutförd Q3 2019
 • Enheter tillgängliga 1
 • Sovrum 3
 • Storlekar från 409m²
 • Bygglov Beviljats

Lyxiga strandlägenheter i Estepona

Denna mycket exklusiva grindade utveckling upptar en förstklassig tomt på 20 000 m² på the New Golden Mile. Med oöverträffad och oavbruten utsikt är det här den ytterliga strandegendomen av endast sex utsökt designade kvarter.

Oklanderligt utformad nutida inredningsdesign av endast högsta kvalitet har använts i dessa generöst rymliga 3 till 4-sovrumsegendomar, som varierar mellan 405 m² och 813 m². Speciellt designade kakelplattor har använts i hela egendomen och man kan se det hisnande landskapet reflekterat även när man vänder sig bort från fönstret.

De fantastiska golv till-takfönstrena gör terrasserna till en naturlig förlängning av interiören, och fyller hemmet med det varma och naturliga ljuset från Medelhavets himmel och hav. Denna moderna design av ultrahög kvalitet uppnår den perfekta boytan.

De här bostäderna levereras kompletta med fullt utrustade smarta kontroller av senaste generationens teknologi, varm och-kalluftskonditionering, naturligt belysningssystem, installation av ett komplett ljudsystem med dolda högtalare, hög nivå av säkerhet till komplexet och till varje lägenhet med fingeravtryck.

Var och en av bostäderna inkluderar ett minimum av tre stora parkeringsplatser med direkt anslutning till ett privat källarområde som kan utnyttjas på många olika sätt, från extra sovrum till filmvisningsrum, gym eller förvaringsutrymme. Det mäter från 56 m² till 86 m² och är direkt anslutet till bostaden via en privat hiss.

De här egendomarna är ett måste för kräsna bostadsletare som söker en perfekt nutida egendom på en perfekt lokalisering.

Det här är ett project som inte liknar något annat på Costa del Sol och erbjuder en unik möjlighet för beundrare av den här utsökt vackra kustremsan.

Kontakta vårt säljteam nu för vidare detaljer om denna förstklassiga Estepona-utveckling.

Höjdpunkter

 • Otrolig lokalisering vid stranden
 • 3 och 4-sovrumsenheter tillgängliga
 • Fantastisk utsikt över havet
 • Exceptionellt rymliga lägenheter
 • Högkvalitetfinish
 • Vackra medelhavsträdgårdar och gemensam pool

Läge

Denna nya utveckling har ett mycket privilegierat läge på en strandpromenad på cirka 20 000 m² på New Golden Mile.

Det ligger strategiskt mellan Estepona stad och Puerto Banús; perfekt för lyxig mat, shopping, tillgång till stranden och närliggande golfbanor. Det är också bekvämt nära ett sjukhus och en kort bilresa från affärer och staden San Pedro.

Visa på kartan

Estepona-EMA Pris from €3,400,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €3,400,000 Våning 1 3 3 409m² 80m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA