Senaste enheterna
Estepona-DB Pris på begäran Ny konstruktion
27 tillgängliga bilder
Estepona-DB Pris på begäran Ny konstruktion

Magnifik strand-development i Estepona

  • Bygglov Beviljats

Magnifik strand-development i Estepona

Denna lyxiga strand-development i Estepona är designad och byggd med den högsta standarden och har fantastiska faciliteter och 24 timmars säkershetsservice. Det finns totalt 85 lägenheter i 7 byggnader i neoklassisk design med slingrande trädgårdar, fontäner och promenader som du kan njuta av i denna delen av Medelhavskusten året om. Komplexet har 1, 2, 3, 4 och 5-sovrums lägenheter. Direkt tillgång till stranden och faciliteter såsom pool, SPA, jacuzzi, yoga-rum och panoramautsikt över havet ger dessa fastigheter en känsla av ständig semester.

Läge

Denna development är belägen vid havet, i Estepona, på den New Golden Mile på Costa del Sol. I detta område har du några av de bästa lyxhotellen vid kusten. Det är också ett av de minst bebyggda områdena och en av de lugnaste platserna för att njuta av det autentiska och typiska spanska.
Endast några få minuter från centrala Estepona gör att det är en unik plats att njuta av möjligeheten att ta en promenad runt marinan, gamla stan eller ta cyklebanan, som ligger nära, in till Estepona

 

Se mer fastigheter till salu i Estepona

Visa på kartan

Estepona-DB Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet Reserverad Våning 0 2 2 127m² 42m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA