International
Associate
Estepona-DB Senaste enheterna
Pris from €895,000 Ny konstruktion

Magnifik strand-development i Estepona

Lyxig strand-development med panorama utsikt över havet, enastående faciliteter och nära alla bekvämligheter i Estepona.

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 128m²
  • Bygglov Beviljats

Nya Fastigheter - Klara Nu. Fridfull Strand-Development av högsta kvalité, sydläge med fantastisk havsutiskt

Denna lyxiga strand-development i Estepona är designad och byggd med den högsta standarden och har fantastiska faciliteter och 24 timmars säkershetsservice. Det finns totalt 85 lägenheter i 7 byggnader i neoklassisk design med slingrande trädgårdar, fontäner och promenader som du kan njuta av i denna delen av Medelhavskusten året om. Komplexet har 1, 2, 3, 4 och 5-sovrums lägenheter. Direkt tillgång till stranden och faciliteter såsom pool, SPA, jacuzzi, yoga-rum och panoramautsikt över havet ger dessa fastigheter en känsla av ständig semester.

Estepona-DB

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Takvåning €895,000 Våning 0 2 Sovrum 2 Badrum 128m², Terrass 43m² -
Lägenhet Såld Våning 1 3 Sovrum 3 Badrum 142m², Terrass 39m² -

Senaste enheterna

Läge

Denna development är belägen vid havet, i Estepona, på den New Golden Mile på Costa del Sol. I detta område har du några av de bästa lyxhotellen vid kusten. Det är också ett av de minst bebyggda områdena och en av de lugnaste platserna för att njuta av det autentiska och typiska spanska.
Endast några få minuter från centrala Estepona gör att det är en unik plats att njuta av möjligeheten att ta en promenad runt marinan, gamla stan eller ta cyklebanan, som ligger nära, in till Estepona

 

Se mer fastigheter till salu i Estepona

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA