Senaste enheterna
Estepona-BELVI Pris from €1,325,000 Ny konstruktion
20 tillgängliga bilder
Estepona-BELVI Pris from €1,325,000 Ny konstruktion

New Golden Mile-villor

 • Slutförd Q3 2020
 • Enheter tillgängliga 1
 • Sovrum 4
 • Storlekar från 392m²
 • Bygglov Beviljats

New Golden Mile-villor

Den här nya utvecklingen i hjärtat av New Golden Mile är omgiven av golfbanor, kilometerlånga sandstränder med strandklubbar, restauranger och segelklubbar.

Den erbjuder 10 fantastiska lyxvillor med otrolig golf och-havsutsikt och förmånen av ett 1-årigt medlemskap i en prestigefylld golfklubb, som erbjuder exklusiva tjänster och anordningar för boende, inklusive en restaurang, bar, spa och gym, uppvärmd inomhuspool, padel och-tennisbana och utomhuspool i anlagda trädgårdar; allt inom gångavstånd.

Villorna i den här innovativa boutique-utvecklingen kombinerar de rena linjerna och funktionaliteten i den skandinaviska designen med värmen i Medelhavets färger. De ståtar alla med en bottenvåning med öppen planlösning med fritt flödande vardags, matsals och köks-utrymmen, som alla leder ut till stora terrasser och en härlig oändlighetspool. Övervåningen erbjuder 3 väl ordnade sovrum, alla med golvvärme, egna badrum och klädkammare för mastersuiten.

Solariumet på villornas tak erbjuder en 360º havs och-golfpanoramautsikt och kan skräddarsys av varje ägare för att anpassas till deras livsstil, med utomhusmatställe och grillplats, chillout-area eller en jacuzzi.

Man kan även skräddarsy villornas källarvåning med ett utrymme på över 150 m² med naturligt ljus och direkt anslutning till trädgårdarna, som erbjuder en stor potential för fler sovrum, en familjevardagsrum eller lekrum, hemmabio, bastu eller gym till exempel.

Utmärkta livsstilsbostäder på kusten.

Höjdpunkter

 • 10 förstklassiga privata villor
 • Utmärkt skandinavisk design
 • Bottenvåning med öppen planlösning
 • Oändlighetspool
 • Solarium och anpassningsbar källare
 • 1-årigt medlemskap i prestigefylld golklubb inkluderat

Läge

Denna nya utveckling erbjuder 161 km Medelhavskust och stränder inom räckhåll, prickade med yachtklubbar, designerbutiker, strandklubbar, restauranger, 62 golfbanor, ett brett utbud av idrottsanläggningar och mycket mer.

Den intressanta staden Malaga ligger i närheten och det finns många pittoreska vita tvättade traditionella spanska byar i omgivningen. Detta område serveras väl med väg-, flyg- och järnvägstransport och har ett unikt mikroklimat.

Marbella, Puerto Banús och San Pedro ligger alla mycket nära den nya utvecklingen och Malaga flygplats ligger 40 minuters bilresa bort.

Visa på kartan

Estepona-BELVI Pris from €1,325,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €1,325,000 Våning 0 4 4 392m² 177m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA