International
Associate
Estepona-AR Senaste enheterna
Pris from €975,000 Ny konstruktion

Moderna Design Villor i Estepona

Riktigt vassa villor till salu i naturliga omgivningar på Costa del Sol.

  • Slutförd Q4 2018
  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 3 & 4
  • Storlekar från 160m²
  • Bygglov Beviljats

En underbar Ny Bostadsutveckling av nutida villor till salu i en natur omgivning på Costa del Sol.

En ennastående ny Bostadsutveckling med 18 villor i Estepona på Costa del Sol. Bostadsutvecklingen har speciellt fokus på naturen och använder återvinningsbart material för att  minimalisera dess effekt på miljön. Bostadsutvecklingen är omgiven av träd och skyddadt skogslandskap, en riktig natur skatt på de underbara Costa del Sol.

De boende kan njuta både av privathet och omgivningens skönhet från den eleganta och lyxiga villan.
Designad av prisbelönte Robles Díaz arkitekterna kan villorna skryta med både topp kvalitets avslutningar och hänförande nutida design. Villorna har SieMatic kök och Neff apparater medan badrumen stoltserar med spa duschar för total komfort och lyx.


Villorna inkluderar 3 vånings fastigheter med slående parad trappa och en plans villorna med charmiga innergårdar. Varje fastighet har en källare som kan användas i enlighet av köparens önskemål så väl som parkeringsplats. De exteriöra sociala områdena består av pool och terrass perfekt för att njuta av det exceptionella klimatet.


This really is an exciting opportunity to acquire a stunning newly built villa in a beautiful natural location on the Costa del Sol.

Estepona-AR

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €975,000 n/a 3 Sovrum 4 Badrum 182m², Terrass 62m² -
Hus/Villa €995,000 n/a 3 Sovrum 3 Badrum 160m², Terrass 64m² -

Senaste enheterna

Läge

Bostadsutvecklingen är excellent belägen i Estepona, inom lätt gångavstånd till bekvämligheter. I näromgivningen finns det golf banor, restauranger, stränder och skolor. Det finns många möjligheter till vandring och andra utomhus aktiviteter.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA