Slutsåld
El-Call-Apartments Ny konstruktion
1 tillgängliga bilder
El-Call-Apartments Ny konstruktion

El Call Våningar

  • Slutförd Q4 2016

El Call Våningar

Denna helt renoverade byggnad kan dateras tillbaka till början av 1800 talet. Den utgörs av två 2-sovrums loft på bottenvåningen, sex 2-sovrums lägenheter på de första tre våningarna och två spektakulära 2-sovrums vindsvåningar på högsta våningsplanet.

Vindsvåningarna kan båda skryta med enastående tak terrasser med oslagbar utsikt över staden Barcelona. Byggnaden erbjuder också gemensam terrass och en glas hiss. Lägenheterna har blivit varligt designade av renommerade arkitekter på Lagula Arquitectes, och man har kombinerat teknologi med de ursprungliga 1800 tals detaljerna.

Detta reflekteras i materialen man använt och den exceptionellt hög klassiga färdigställandet.Med mått från 115m², kan de rymliga lägenheterna skryta med högt i takb och stora fönster med balkonger, vilket säkerställer mycket naturligt ljus, något som annars är sällsynt i Barcelonas Gamla Stan.

Dessa utsökt renoverade lägenheter skulle utgöra ideala primära hem, investerings fastigheter eller pied-à-terre. De har bra förbindelser med hela staden och ligger bara 15 minuters gångväg från Port Vell, den nyligen omgjorda lyx marinan, och Barceloneta stränderna.

Dokumentation

Läge

El Call Apartments är ett unikt projekt i ett priviligierat läge i det hett eftertraktade Gotiska Kvarteret i Barcelonas Gamla Stan, bredvid stadens Uråldriga Synagoga, en av de äldsta Synagogerna i Europa som daterar tillbaks till år 1314.

Beläget i den mest fridfulla och lugnaste delen av Barrio Gótico, ligger det också nära otaliga affärer, restauranger och barer.

Området är hem åt några av Barcelonas mest betydelsefulla byggnader och kulturella landmärken, inklusive stadens Katedral, ett magnifikt exempel på Katalansk Gotisk arkitektur. Det är också bara 10 minuter från en av stadens mest prestigefyllda gator, Passeig de Gràcia, där många internationella lyx märken, från Louis Vuitton och Prada till Chanel, har sina flaggskepps affärer.

Tack vare dess närhet till Plaça Catalunya, är transport förbindelserna utmärkta. Det finns många buss och metro linjer så väl som regionala och nationella RENFE tåg linjer till förfogande. Lokala bekvämligheter finns det gott om, och Barcelonetas stränder och Port Vell, den nyligen omgjorda lyx marinan, ligger bara 15 minuters gångväg bort.

El-Call-Apartments Ny konstruktion

Slutsåld

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA