DIPUTACIO-LOFTS Pris from €350,000 Ny konstruktion
11 tillgängliga bilder
DIPUTACIO-LOFTS Pris from €350,000 Ny konstruktion

DIPUTACIO LOFTS Loft, Eixample Vänster, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 3
  • Sovrum 1 & 3
  • Storlekar från 77m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.62%

DIPUTACIO LOFTS Loft, Eixample Vänster, Barcelona

Diputacio Lofts presenterar en unik samling av fastigheter till salu på Carrer de la Diputació i Eixample Left. Med öppna planlösningar och modern inredning är detta projekt perfekt för dem som söker ett vackert, helt nytt hem i hjärtat av staden. Gångavstånd till många av stadens mest ikonplatser, inklusive Plaça de Catalunya och Las Ramblas, utöver de lyxbutiker som ligger i Passeig de Gràcia, är Diputacio Lofts perfekt beläget för att njuta av livet i Barcelona till fullo.

Lägenheter med ett och tre sovrum finns tillgängliga, och varje fantastiskt hem erbjuder en öppen planlösning, matsal och kök. Funktioner och material har valts för att uppnå en modern och sofistikerad finish, inklusive träeffektivt laminatgolv, porslin i porslin i badrummen och kök och entrédörrar av massivt trä. Sovrummen har inbyggda garderober för maximal lagring.

Ett värmesystem med luftkanaler och Climalit-fönster med värme- och ljudisolering garanterar komfort året runt samtidigt som man främjar energieffektivitet.

slingor

  • Beläget i hjärtat av staden, på Carrer de la Diputació
  • Öppen planlösning och vacker inredning
  • 1 & 3-sovrum med inbyggda garderober
  • Kvalitetsmärken inklusive Roca, Climalit och Grohe

Läge

Denna utveckling ligger på Carrer de la Diputació i Barcelonas eftertraktade Eixample Left, och är perfekt beläget för att njuta av allt som Barcelona har att erbjuda. Från Plaça Catalunya och den charmiga gamla stan, till de avancerade butikerna och restaurangerna i Eixample, är allt på gångavstånd. Dessutom är resten av staden, dess omgivningar och flygplatsen alla lättillgängliga tack vare utmärkta kollektivtrafikförbindelser.

DIPUTACIO-LOFTS Pris from €350,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Loft €350,000 Våning 1 1 1 77m² - 4.46%
Loft €390,000 Våning 1 1 1 85m² - 4.62%
Lägenhet €590,000 Våning 1 3 2 131m² - 3.66%

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA