DIAGONALT-4 Pris from €1,894,100 Ny konstruktion
17 tillgängliga bilder
DIAGONALT-4 Pris from €1,894,100 Ny konstruktion

DIAGONALT 4 Lägenheter, Esplugues, Barcelona

 • Slutförd Q2 2022
 • Enheter tillgängliga 13
 • Sovrum 2, 3, 4 & 5
 • Storlekar från 98m²
 • Uthyrnings rendering upp till 3.83%

DIAGONALT 4 Lägenheter, Esplugues, Barcelona

Denna exklusiva helt nya utveckling ligger på över en hektar privat mark och erbjuder lyxiga hem på ett privilegierat läge i Esplugues, Barcelona, där invånarna kan vakna varje dag för att se solen stiga över havet och staden från sitt eget hem , i utkanten av Collserola Natural Park.

På de säkra, gateda gemensamma markerna hittar vi pooler, solplatser, grönområden och en padelbana medan det inre gemensamma området erbjuder en vacker inomhuspool, ett fitnessområde och en möteklubb. Dessutom har byggnaderna intelligent konstruktionsteknologi, 24-timmars säkerhet och en conciergetjänst för fullständig sinnesfrid. Projektet består av totalt 5 bostadshus.

En unik egenskap hos dessa nybyggda fastigheter är mångsidigheten som ges till ägarna att välja storlek, layout och inredning i sitt nya hem. Fastigheterna varierar i storlek från 84 m² till 137 m² och inkluderar trädgårdsfastigheter på bottenvåningen, lägenheter och takvåningar med terrasser, med 1-6 sovrum vardera och söderläge utsikt över det gemensamma området, havet och kullarna. Varje lägenhet säljs tillsammans med 2 parkeringsplatser och ett förråd.

En otillåtlig chans att förvärva ett unikt, personligt skräddarsytt hem i en helt ny avancerad utveckling med enastående gemensamma områden i ett prestigefylldt Barcelona-område.

Levereras mitten av 2022 med layout och finish som ska väljas.

slingor

 • Fantastiskt läge och utsikt över havet och staden
 • Utmärkta inomhus- och utomhusanläggningar
 • Fastigheter från 84 m² till 137 m²
 • 1-6 sovrum plus servicekvarter i vissa fastigheter
 • Privat utomhusutrymme
 • Möjlighet att anpassa layout och design

Läge

Barcelona är utan tvekan en av de mest eftertraktade destinationerna i Europa, välkänd för sin arkitektur, kreativitet och framtänkande kultur.

Diagonalt finns i den lugna miljön Collserola, i Finestrelles-området i Esplugues de Llobregat, en exklusiv stadsdel med några av de bästa bekvämligheterna i staden, såsom den tyska skolan och American School, bostaden för Freedman Institute, Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club och det nya privata sjukhuset Ciutat Diagonal. Det är också ett strategiskt område för åtkomst till och från centrum. Här kan invånarna njuta av att bo i privilegierade omgivningar med staden i närheten.

Visa på kartan

DIAGONALT-4 Pris from €1,894,100 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €1,894,100 Våning 7 5 3 162m² 134m² -

DIAGONALT Lägenheter, Esplugues, Barcelona

This development is part of the DIAGONALT Lägenheter, Esplugues, Barcelona project. — En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Esplugues, Barcelona

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA