Diagonal-Sky-Towers Slutsåld
Ny konstruktion

Diagonal Sky Towers

1, 2 och 3-sovrums våningar med terrasser till salu i Diagonal Mar

  • Slutförd Q2 2017

Tillfälle att köpa en helt ny våning i detta high-end moderna utveckling i Diagonal Mar med privata terrasser i varje fastighet och en gemensam pool.

I en nodern ny bostadsutveckling i Barcelonas blomstrande Diagonal Mar distrikt finner vi dessa nyligen renoverade våningar till salu i en renoverad byggnad med concierge service och 24-timmars säkerhet.
Klienter måste välja mellan 1, 2 och 3-bsovrums våningar med 1 eller 2 badrum och separat lvardags och köks områden när det gäller de större fastigheterna. Master sovrummen njuter alla av en suite badrum.
Fastigheten erbjuder utsikt mot Diagonal Mar Park, havet eller staden och samtliga kan skryta med privat terrass för att njuta av det underbara lokala klimatet, så väl som de underbara gemensamma området med pool, mini golf och sällskaps lounge.  
Egenskaper
1, 2 och 3-sovrums fastigheter att välja mellan
Privata terrasser
Concierge service och 24-timmars security
Gemensam pool och mini golf
Parkering inkluderad i priset
Upp till 4% rentdering
Excellent stads läge nära stranden och lokaltrafik
Möjlighet till 3% köpe skatt istället för 10% (speciella villkor)

Diagonal-Sky-Towers

Läge

Ny bostadsutveckling vid namn Diagonal Sky Towers, belögen i hjärtat av Diagonal Mar Park. Nära Diagonal Mar shopping centrum och strsnden.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA