Slutsåld
Corsega-Gracia Pris på begäran Ny konstruktion
13 tillgängliga bilder
Corsega-Gracia Pris på begäran Ny konstruktion

Corsega Gracia Lägenheter, Gràcia, Barcelona

Corsega Gracia Lägenheter, Gràcia, Barcelona

Denna helt nya bostadsutveckling i Barcelona erbjuder en fantastisk samling av 3 och 4 sovrum duplex lägenheter och 3-rums radhus. Beläget på Carrer de Còrsega i Barcelonas charmiga stadsdel Gràcia, nära Passeig de Sant Joan och Avinguda Diagonal, är bostaden perfekt beläget för att njuta av allt som staden har att erbjuda.

Invånarna har tillgång till utmärkta gemensamma utrymmen, inklusive den fantastiska takpoolen, från vilken de allra bästa utsikten över Barcelona kan avnjutas. Tre och fyra sovrum duplex lägenheter är tillgängliga, varav några har en terrass. De 3-rumslägenheterna är fördelade på 2 våningar och en källare med privat parkering för 2 bilar, husen har också bottenvåningen terrasser, idealisk för att göra det mesta av det avundsvärt klimatet.

Varje fastighet har vacker modern inredning och är utrustad med toppmoderna apparater och inredning med varumärken som Bosch, Technal, Santos, Roca och Silestone. Utformningen av de använda egenskaperna och materialen har valts noggrant för att främja komfort och elegans: vackra, lyxiga hem i centrum.

slingor

  • Utmärkt läge i Gràcia, nära Passeig de Sant Joan och Avinguda Diagonal
  • 3 och 4 sovrum duplex lägenheter och radhus tillgängliga
  • Gemensam takpool med fantastisk utsikt över staden
  • Vissa enheter med terrasser och privat parkering
  • Finaste kvalitetsmaterial, ytbehandlingar och apparater

Läge

Gracia-Corsega Apartments ligger på Carrer de Còrsega, i Barelonas charmiga stadsdel Gràcia, nära Passeig de Sant Joan och Avinguda Diagonal. Området erbjuder ett utmärkt utbud av restauranger, kaféer och barer samt oberoende butiker och butiker. Dessutom är Gaudis emblematiska Sagrada Familia en kort promenad bort. Utmärkt kollektivtrafikförbindelser innebär att resten av staden och omgivningarna kan nås enkelt.

Visa på kartan

Corsega-Gracia Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet Reserverad Våning 0 3 3 279m² 38m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA