Inom kort
CER26734 Ny konstruktion

CER26734 Hus/Villor, La Cerdanya, Spanien

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i La Cerdanya, Spanien

Denna nya utveckling ligger i staden Estoll, i en vacker naturmiljö, omgiven av berg, vilket ger maximal integritet och lugn, men nära flera skidbackar.

Denna utveckling består av familjevillor med 3 sovrum fördelade på 2 våningar som garanterar maximal komfort och integritet. Dessutom har de nytta av att ha vackra trädgårdar med LED-belysning och parkering.

Fastigheterna har en yttre design som smälter in i landskapet och med den typiska arkitekturen i Cerdanya, till exempel med områdets traditionella tak, fönsterluckorna i fönstren och ekens trädörrar.

När det gäller inredningen har ett specialiserat inredningsgrupp använts för att skapa ett unikt och kvalitetsprojekt. När det gäller dess material har ädla och naturliga material använts för att uppnå högkvalitativa ytbehandlingar. Till exempel ingår naturliga ekgolv i hela huset, med undantag för badrummen som har golv i mikrocement. Å andra sidan kan vi markera andra detaljer som glas- och järnspis eller tak med synliga balkar.

Badrummen har Roca-märkesutrustning av hög kvalitet och köken är fullt utrustade med de bästa apparaterna.

För större komfort och lyx har de utrustats med solpaneler för produktion av tappvarmvatten, värme med radiatorer och ett luftutsugssystem för att eliminera lukt.

Kontakta oss för mer information.

Höjdpunkter

  • Villor med 3 sovrum
  • Privata trädgårdar
  • Parkering
  • Utvändig design integrerad med landskapet
  • Bra kvalitet finish
  • Utmärkt läge
CER26734 Ny konstruktion

Läge

Denna nya utveckling ligger i den lugna staden Estoll, några minuter från tunnelutgången från Cadí och Alp, där du hittar alla butiker och tjänster som är nödvändiga för ditt dagliga liv.

Det är en vacker lugn miljö, omgiven av natur, perfekt för alla som söker en utomhus, lugn och privat livsstil. Dessutom är det perfekt för älskare av utomhussporter, med flera vandringsleder och nära flera skidbackar.

Visa på kartan

CER26734 Ny konstruktion

INOM KORT: Denna nybyggnation är ännu ej till salu. Kontakta oss för mer information!

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now