Slutsåld
Central-Born-Apartments Ny konstruktion
23 tillgängliga bilder
Central-Born-Apartments Ny konstruktion

Central Born Apartments Lägenheter, El Born, Barcelona

Central Born Apartments Lägenheter, El Born, Barcelona

Denna helt nya utveckling, som erbjuder 3 exceptionella fastigheter till salu i en renoverad 1930-talsbyggnad, ligger på en utmärkt plats i Barcelonas trendiga och historiska El Born-kvarter.

Den strategiska platsen placerar det bästa av staden till fots, med tunnelbanestation, kaféer, affärer, restauranger, stranden, hamnen och Ciutadella parken allt inom bekvämt gångavstånd, för att inte tala om det världsberömda Picasso-museet och Palau de la Musica.

Lägenheterna har den dubbla fördelen att de är på en av de bredaste gatorna i Born-området, men en med begränsad tillgång till fordon endast för boende. Dessutom har byggnaden fördel av en hiss och en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över hela staden.

Det finns för närvarande 3 lägenheter tillgängliga för försäljning på andra, tredje och fjärde våningen i byggnaden, alla mäter 60 m² och med en identisk layout. Lägenheterna är alla utvändiga och erbjuder 2 sovrum, ett badrum med dusch, ett modernt kök och ett ljust vardagsrum - matsal med balkonger med utsikt över Carrer Princesa. Fastigheterna har just renoverats och presenteras med luftkonditionering, dubbla fönster, inbyggda garderober och kommer komplett med diskmaskin och tvättmaskin.

Den fräscha, moderna inredningen och det rikliga naturljuset gör dessa egenskaper särskilt tilltalande och bekväma stadsbostäder och det avundsvärda läget garanterar utmärkt avkastning på investeringen.

slingor

  • perfekt plats
  • Nyrenoverat
  • Balkonger och gatuvyer
  • Elegant inredning
  • Byggnad med hiss och gemensam terrass

Läge

Denna nya utveckling har ett strategiskt läge i Born-kvarteret i Gamla stan i Barcelona, ett charmigt historiskt område med ett överflöd av affärer, kaféer och restauranger.

El Born är hem för kulturella ädelstenar som Picasso-museet, Palau de la Musica och stadens katedral, för att inte tala om Ciutadella-parken och Santa Caterina-marknaden.

Med tunnelbanestationen Jaume 1 bara en kort promenad bort, och stranden och hamnen som är lätt att nå till fots, är detta en idealisk bas för att utforska allt som Barcelona har att erbjuda.

Central-Born-Apartments Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA