International
Associate
Casp-33B Slutsåld
Ny konstruktion

Modernist Eixample B

Lägenheter till salu i Barcelonas Eixample distrikt. Potential att personalisera, hög kvalitets utförande.

  • Slutförd Q4 2016

Superba lägenheter till salu i Barcelonas exklusiva Eixample distrikt, nära Plaça Catalunya och det prestigefyllda Passeig de Gràcia.

Detta unika renovations projekt har tre olika interiör design stilar (Minimalist, Modernist och Urban).
Varje lägenhet erbjuder olika storlek och lay out för att tillgodose ett urval av olika smaker. Våningarna kan köpas off-plan, vilket låter interiör designen  att kunna personaliseras och förändras. 
Minimalist våningarna skryter med innovativ design, skaåpade fär dem som anser att sann lyx består av kuntionalitet och utsökta avslutningar så som parkett glov i vardagsrummet, mosaik golv i matsalen och vita garderober i sovrummen. 
Modernist lägenheterna skryter med utsökt design, och låter dig vältra dig i Modernismens skönhet samtidifgt som man njuter av  2o tusentalest alla bekvämligheter och har underbart utförande som gamla ek golv, mosaik plattor, vägg smyckning och brons handtag. 
De Urbana lägenheterna skryter med raffinerad, urban stil design, och kombinerar lyxen av den utmärkande byggnad med bekvämligheter och teknik som är vekligt vassa och exklusiva detaljer så som natur ek parkett golv, underbara keramik plattor, ebenholtz och stål därr handtag. Garderober och skåp är i samma färg som väggarna, och varje detalj förhöjer den unika kosmopoliska unique elegansen av våningarnas interiör utymmen.
En fastighet unik i sitt slag i ett utmärkt läge i hjärtat av Barcelona.

Casp-33B

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA