International
Associate
Casa-Bures
Pris from €1,500,000 Ny konstruktion

Casa Burés, Barcelona

Lyxvåningar i Casa Burés, ett Modernista mästerverk i Barcelonas Eixample distrikt.

  • Enheter tillgängliga 5
  • Sovrum 1, 2 & 3
  • Storlekar från 120m²
  • Uthyrnings rendering upp till 4.52%

En riktigt unik bostadsutveckling med mer än 100 års historia. Casa Burés, Barcelona.

Ett Modernist mästerverk med helt nya bostäder i hjärtat av Barcelona.
Barcelona var ledande i Modernista rårelse på slutet av 1800 talet och är berämd och beundrad för dess Modernista arkitektur.  Under åren har stadens mest ikoniska byggnader i Eixample distriktet blivit omgjorda till museum i världsklass, exklusiva hotell och huvudkontor till några av världens ledande organisationer.
Alla utom en. Casa Burés erbjuder dig möjligheten att bo i en av världens mest imponerande och bäst bevarade Modernistisak byggnader. Ett tillfälle som kommer en gång i livet.
Bara här och bara nu.
Endast sällan kommer de mest unika och exklusiva elementen ihop sig för att skapa något i sanning unikt.  Erbjuder 26 utsökt renoverade våningar som utgörs av loft, vindsvåningar och lägenheter med högt eftertrakrad service och lyxiga gemensamma områden.Det har aldrig givits ett tillfälle som detta i Barcelona och det lär aldrig komma igen.

Extras

En av sitt slag i över hundra år: Byggd mellan 1900 och 1905, tar Casa Burés sitt namn från dess första ägare, Francesc Burés, ägare till ett av Spaniens mest framgångsrika textil företag. Från början var botten planet företagets huvudkontor medan de 1000m² på första våningen var familjen Burés hem. De övre våningarna – som kunde nås med en av de första hissarna som installerats i Barcelona – utgjorde då tolv 300m² uthyrnings lägenheter. Byyggnadens fasad i korsningen Carrer Ausiàs March och Carrer Girona är lika imponerande idag som när den först byggdes. Men det är på insidan som vi finner Casa Burés största skatter.
Modernista värderingar: Renoveringen av Casa Burés har inte bara bevarat byggnadens struktur och dess listade dekorativa element men bevarar också alla fördelarna med Modernista arkitekturen: ljus, rymd, bebolighet, hög klassiga material och maximerad komfort.  
Bevarandet av gamla tider.  Varje dörr, fönster, tak, golv, skulptur och bemålat glas har blivit noggrant studerat av experter på Kataloniens Modernista arv. De mest värdefulla elementen blev restaurerade av specialist hantverkare, medan andra byttes ut mot identiska bitar för att passa dagens behov eller givna en ny lyster till dess dekorativa egenskaper.  Till exempel, skjut dörrar som tidigare delade upp rum är nu avdelare till speciella ytor för dag eller natt aktiviteter.  Och det utsökta tapetc mönstret som smyckade sovrums väggarna inspirerade till de nya skirade glas väggarna som tagit deras plats. 
Ingenting har lämnats åt slumpen.

Casa-Bures

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €1,500,000 Våning 3 1 Sovrum 2 Badrum 120m² 2.80%
Lägenhet Såld Våning 3 3 Sovrum 2 Badrum 166m², Terrass 7m² -
Lägenhet €1,580,000 Våning 4 2 Sovrum 2 Badrum 127m² 3.80%
Lägenhet €1,580,000 Våning 4 1 Sovrum 2 Badrum 120m² 2.66%
Lägenhet €3,050,000 Våning 4 3 Sovrum 3 Badrum 229m², Terrass 19m² 4.52%
Takvåning €2,750,000 Våning 5 2 Sovrum 2 Badrum 221m², Terrass 4m² 3.05%

Läge

Casa Burés ligger bara minuter från Passeig de Gràcia, Palau de la Música, Las Ramblas, La Boquería mat marknad, den nymodellerade Passeig de Sant Joan, Parc de la Ciutadella och det charmiga Borne kvarteret i Barcelonas Gamla Stan. Det nyvammpade OneOcean Port Vell och stränderna på Barceloneta ligger bara en kort promenad bort.
Casa Burés är idealt beläget för att njuta av den avslappnade livsstilen i Eixample. Michelin-stjärniga restauranger, designer caféer, kreativa konst galleri , utsökta heminrednings affärer, oberoende butiker och exklusiva mat affärerligger samtliga precis utanför dörren.  

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA