Inom kort
CALA-PRIVEE Ny konstruktion
13 tillgängliga bilder
CALA-PRIVEE Ny konstruktion

CALA PRIVEE Hus/Villor, San José, Ibiza

  • Bygglov Beviljats

CALA PRIVEE Hus/Villor, San José, Ibiza

Plottar som detta är mycket knappa på grund av de strikta planeringsbestämmelserna på Ibiza. Denna unika möjlighet har inspirerat till skapandet av tre magnifika designerfastigheter med finaste passform och finish och en kort att ta lyxliv i 21: a århundradet.

Med härliga utomhusutrymmen, hängande infinity pooler med utsikt över den fantastiska utsikten och direkt tillgång till en begränsad vik, är boende perfekt placerade för att njuta av det perfekta klimatet och underbara omgivningarna i den här vackra delen av Ibiza.

Den spektakulära utsikten är på show från nästan alla rum via svepande glasdörrar och väggar. Det är också lätt att koppla av och ta utsikten från spa komplett med jacuzzi, kallvattenpool och turkiskt bad.

Den stigande marknaden och den mycket låga utbudet av fastigheter som detta ger dem en utmärkt investeringspotential, och med tanke på detta kan hela 2 100m² tomten köpas som en.

OFF PLAN (tillgänglig juni 2019)
Villa A: € 2 385 000
Villa B: € 2.385.000
Villa C: € 2.650.000

PLOT (tillgänglig maj 2018)
3 villor: € 3.500.000

Läge

Den avskilda bukten Cala Molí ligger på den sydvästra kusten av Ibiza strax söder om Cala Tarida.

Utvecklingen ligger inom räckhåll från San Jose och San Antonio, medan Ibiza stad ligger bara en halvtimme bort. Detta är perfekt för dem som älskar att uppleva det legendariska nattlivet och den sociala scenen, men tycker också om att återvända till sin avskilda och exklusiva lyxiga oas.

Cala Molí är berömd som en världsklass snorkling och dykning plats och viken har förklarats en "naturlig strand" med sina stenar, kristallklart vatten, steniga havsbotten och undervattensgrottor.

Flygplatsen ligger bara 20 minuters bilresa bort.

Visa på kartan

CALA-PRIVEE Ny konstruktion

INOM KORT: Denna nybyggnation är ännu ej till salu. Kontakta oss för mer information!

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA